Löpning Tävlingar & Motionslopp / Änglamilen 3 inlägg 1789 visningar

Hur gör man med sina prylar?

Susann Tångeryd
1953 • Ängelholm
#1
15 maj 2013 - 23:17
Gilla
Nån som sprungit Änglamilen förut och kan tala om hur man gör med ev. jackor o annat som man kanske tar med (beroende på väder)? Jag cyklar till Hembygdsparken eftersom jag bara bor några kvarter därifrån och kommer inte att ha någon löparkompis (eller påhejare) där med bil som man kan lägga grejor i. Blir vädret ostadigt kanske man vill ta med sig en löparjacka eller nåt att ha ovanpå och visar det sig sen närmare starttiden att man inte behöver den, vad gör man då? Visserligen ska jag bara vara med på 5-kmrundan men ändå. Något tips?
Kinsei
1974 • Malmö
#2
16 maj 2013 kl 09:04
Gilla
Många lägger helt enkelt sina väskor i närheten av tälten där man får nummerlappen. Så brukar vi göra och det har aldrig varit något problem. Man behöver ju inte ha sin dyraste jacka med sig eller ladda väskan full med kontanter och elektronik.
Susann Tångeryd
1953 • Ängelholm
#3
16 maj 2013 kl 09:13
Gilla
Hej Kinsei och tack för ditt svar. Nej det blir ju ev. bara en tunn jacka och kanske en vattenflaska, inget mer. Har ett litet midjebälte på mig där jag har mobilen o cykelnyckeln. Får göra som du föreslår och hoppas det går bra.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.