Löpning Övrigt 8 inlägg 14508 visningar

Vad har hänt med löplabbet?!

Daniel Edlander
1977 • Lerum
#1
15 augusti 2013 - 15:21
Gilla
Hej Ville bara dela med mig av min första tråkiga erfarenhet av löplabbet.

Här kommer (det långa)gnället:
Vart och skulle köpa ett par nya skor som jag gör en till två ggr per år på Löplabbet. Möts av en kö som tog ca 20 minuter bara för att mötas av en medarbetare som förmodligen ville hem redan för en timma sedan, hon var mycket trevlig men inte speciellt tillmötesgående (tilläggas bör att klockan var 17:45) Hon var lättad när jag sa att jag varit där förut och vet på ett ungefär vad jag vill ha.
Brooks pure flow var vad jag ville ha och fick till svar att det är en mer mängdträningssko än de Mizuno Elixir jag tränat i flera år och som utgått. Jag tyckte att detta var bra då jag börjat springa lite mer och behöver en stabilare sko då. Nappade på erbjudandet de hade där man får ett par lättare skor för halva priset när man köper ett par vanliga. Enda problemet var att min storlek inte fanns hemma utan skulle beställas dagen efter. Min beställning till de (nu två) tjejerna var ett par Brooks Pure Flow och ett par Pure Drift(?) till halva priset).

Men:
Idag fick jag ett samtal och fick höra att de måste ta hem från Brooks från leverantör och att det då inte gick att få dealen med halva priset på skopar nummer två?!
Påpekade att detta borde framgått direkt när jag ”beställde” skorna. Jag på pekade att det var dåligt skött och att de borde hålla sig till vad som sagts igår.
Efter en stund ringde de upp igen och då har de kommit på att dealen inte gäller Brooks Pure Flow skon för den är en lättviktssko (Men det var en mängdsko dagen innan)

Detta gnäll kan tyckas vara lite löjligt, MEN ett företag som säljer på service och kunskap borde vara på alerten när det blir missförstånd intern och/eller externt.
Daniel
1977 • Örebro
#2
15 augusti 2013 kl 16:33
Gilla
Jag upptäckte häromdan att Löplabbet har försvunnit från Örebro. Men där hade de bra service.
1975 • tyresö
#3
15 augusti 2013 kl 19:15
Gilla
löplabbets nedläggning i örebro gör att även i stockholmsbutikerna finns de konstiga vita saucony fastwitch 6. I stället för de orangea.

Jag tycker löplabbet är en bra butik. Synd att man ofta måste ta sig in till city race-butiken för de lite mer "extrema" skorna.
1966 • Karlstad
#4
15 augusti 2013 kl 22:38
3 Gilla
Har ni en deal så har ni.. det spelar ingen roll om Löplabbet plötsligt kommit på något annat. Smällen får de stå för själva. Avtal gäller, även muntliga.
Petter Bogren
1967 • Danderyd
#5
16 augusti 2013 kl 07:21
Gilla
Äga av kooperativet sedan några och och ska nu säljas för att de ska renodla sin verksamhet.
Nils
1991 • Hägersten
#6
16 augusti 2013 kl 13:16
1 Gilla
Avtalet gäller, spelar ingen roll att de sagt fel. De försöker bara komma undan! Kan till och med hänvisa till 32 § i avtalslagen. Som konsument har man ofta mer rättigheter än vad man tror, i detta fall är det sjukt dålig stil av Löplabbet att försöka komma undan ett gällande avtal.
1987 • Uppsala
#7
16 augusti 2013 kl 13:56
1 Gilla
Gör som jag gjorde senaste gången jag var på Löplabbet: Gå dit, testa din löpstil, få råd om skoköp, testa skor, notera vilken sko det är, gå sedan hem och beställ skorna för 700 kr billigare från nätet :)
Kinsei
1974 • Malmö
#8
16 augusti 2013 kl 14:11
Gilla
Har tidigare gnällt på snorkigt och oproffsigt bemötande på Löplabbet i Malmö. Sätter inte min fot där om dett inte råkar vara så att de står för nummerlappsutdelningen till något lopp!
(Har dock god erfarenhet av Runners Store. Där har jag svårt att motivera att man snyltar på deras service för att sedan handla på nätet.)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.