Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 1572 visningar

Synkronisera Garmin 610

Jenny
1974 • Knivsta
#1
21 oktober 2014 - 21:44
Gilla
Jag har en Garmin 610 som jag har lagt in en del egenkomponerade pass på, men jag har inte överfört några pass vare sig till eller från klockan sedan i våras (eftersom jag ändå för träningsdagbok i pappersformat och tycker att Garmin-sidan är lätt krånglig). I går kväll hade jag dock tänkt slå till igen. Lyckades logga in på Garmin och skapa ett pass men när jag skulle föra över det till klockan tog det stopp. Tydligen var det inte den gamla tekniken som gällde utan något som kallades Garmin Express. Jag laddade ned programmet, satte i den där pluppen som ska vara i USB-porten och klickade på "synkronisera". Och jo, då. Någonting började hända. Det rörde sig någon slags ikon som markerade att processen pågick både i datorn och i klockan, men uppskattad tid angavs till tre timmar. Tre timmar?! För att föra över ETT pass? Kan inte vara möjligt, tänkte jag, men efter 15 minuter gav jag upp och insåg att det nog faktiskt var så. Provade att i stället koppla in klockan i datorn med hjälp av laddningsstationen, men då hände ingenting utan då klagade datorn bara på att den där pluppen inte satt i. Någon som har varit med om något liknande? Någon som har ett tips på vad man kan göra åt problemet?
HF Löfgren
1968 • Malmö
#2
22 oktober 2014 kl 09:37
Gilla
Jag har också trasslat med detta. Provade också att göra pass i Connect men lyckades inte heller få över dem till klockan (har också en 610).
Fick tips om att ladda ner ett program som heter Garmin Training Center. I detta program kan man också programera in olika pass och här funkar det av någon anledning att skicka över över passen till klockan.
Jenny
1974 • Knivsta
#3
22 oktober 2014 kl 18:01
Gilla
Stort tack - jag provar det!

Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.