Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 308 visningar

Garmin Forerunner + Galaxy Buds2 Pro?

Per
1975 • Nyköping
#1
2 mars 2024 - 12:05
Gilla
Nån som använder en Forerunner-klocka tillsammans med Samsung Galaxy Buds2 Pro, och lyssnar på Spotify från klockan utan probelm?

Jag har använt Forerunner 945 tillsammans med ett par äldre Galaxy buds länge utan problem. Men sen jag bytte till Buds2 Pro har jag problem med att Spotify stannar slumpvis med ojämna mellanrum, och jag måste starta om musiken med knapparna på klockan. Tror jag testat alla tänkbara inställningar på lurarna, mend det gör ingen skillnad för probelmet.

Vore intressant att höra om det funkar för någon annan med de lurarna, eller om det kanske finns några andra tips ellen ideer? Jag är ju lite sugen på att uppgradera till Forerunner 945 också, men det tar ju emot lite om inte mina lurar är kompatibla.

Per
Per
1975 • Nyköping
#2
2 mars 2024 kl 18:53
Gilla
Hmm, verkar som att klockan stannar Spotify pg nån störning när jag kommer i närheten av andra, förmodligen med Bluetooth igång, som jag passerar på löprundan eller i gymmet. Är det rimligt?
John K
1969 • Stockholm
#3
2 mars 2024 kl 20:28
Gilla
Om du söker i Garmins forum så finns det rätt många felrapporter för olika kombinationer av Garmin modeller och hörlursfabrikat. Det verkar vara ett svåråtgärdat problem eftersom det kan bero på en mängd samverkande faktorer. Ofta verkar problem uppstå när man har GPS-aktiviteter samtidigt.

Testa att byta lurarna (eftersom det är det billigaste alternativet). Om du kan testa att byta streamingklienten. Spotifyklienten i Garmin är inte ett underverk direkt.

Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.