Löpning Tävlingar & Motionslopp 7 inlägg 2782 visningar

Lidingölopp-plats köpes!

Åsa Cedervall
1984 • Göteborg
#1
11 augusti 2009 - 12:30
Gilla
Skulle vilja köpa en startplats till Lidingöloppet 30 km. Startgrupp 1-4 helst. Maila mig på lillsmulan_84@hotmail.com eller telefon: 0703 410 493
Eller skriv till mig här i forumet :)

Vänliga hälsningar Åsa
Sven Andersson
1966 • Kista
#2
11 augusti 2009 kl 12:39
Gilla
Duger inte platserna de säljer på loppets hemsida?
Åsa Cedervall
1984 • Göteborg
#3
11 augusti 2009 kl 12:45
Gilla
Jag skulle vilja hamna i en bättre startgrupp, där är anledningen
ulf johnson
1977 • uppsala
#4
11 augusti 2009 kl 12:53
Gilla
Om du sprungit tidigare så blir du seedad till en "lagom" bra startgrupp. Om man hamnar i en för snabb startgrupp blir det besvärligt för en själv och andra när man måste bli omsprungen av många löpare på smala stigar. Om du helt enkelt tränat bra sedan förra Lidingöloppet och blivit väldigt mycket bättre så kan du springa ett kortare lopp (milen eller halvmaran) och maila resultatet till LL-kansliet så hamnar du i en "bättre" startgrupp! Det kan verka provocerande för dem som slitit hårt för att hamna i de grupper du anger om folk köper plats i dem ;-) Obs. inlägget var inte menat att vara spydigt, lycka till med träningen!
Mr. B
1963 • Hemma
#5
11 augusti 2009 kl 13:02
Gilla
Att hamna i en snabb startgrupp är inget jag rekommenderar. Då blir man omsprungen hela tiden och humöret får sig en knäck.
Om man är ute efter att slippa trängsel kan det tvärtom vara bättre att starta i en långsammare grupp och hålla sig långt fram i startfållan. Lyckas man få ett försprång kan man kanske orka hålla det.
Men allra bäst är att starta i "rätt" grupp, för då flyter loppet på i rätt tempo när man följer med klungan.
Det är min erfarenhet efter sju Lidingölopp.

Om man verkligen har hamnat i fel startgrupp brukar kansliet på Lidingö vara enkla att resonera med.
Åsa Cedervall
1984 • Göteborg
#6
11 augusti 2009 kl 13:30
Gilla
Tack för era tips, men saken är den att jag är orolig att missa på spärrtiderna, då jag råkat ut för saker som gjort att jag är långsammare än vad jag var på Lidingöloppet förra året... En gång efteranmälde jag mig till Lidingö Tjejlopp och hamnade då faktiskt av nån anledning i första startgrupp, men då ställde jag mig längst bak å höll mig till kanten å det flöt på bra.. Så jag hoppas jag ska kunna lösa det på det här sättet, jag vill inte ställa upp om jag inte känner mig någorlunda säker på att gå i mål...
Jimmy P
1974 • Göteborg
#7
11 augusti 2009 kl 13:38
Gilla
Ringoch prata med kansliet. Jag behövde inte seeda första gången jag sprang LL 30 km då jag sa till dem att jag hade två vänner i en startgrupp som jag brukar träna med och undrade om jag kunde starta i samma grupp som dem.

De var inga problem ochjag ficka starta med dem i fyran. I år har jag kommit till femman vilken är den grupp jag bör vara i.

Förta gången visste jag inte vad jag gav mig in på och var också rädd för spärrtider och liknande. Men det är inget att oroa sig över då dessa inte kommer att vara något problem att passera i god tid om man tränat någorlunda.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.