Foto: Andreas Pihl

Isabellah Andersson ASICS-passet #1

ASICS-passetASICS har länge varit en stor partner till oss. I flera år har vi snackat om att utveckla samarbetet och lyfta in deras  ambassadörer på sidan. Som träningstipsare och inspiratörer för oss vanliga dödliga. I år gör vi slag i saken. Varje måndag kommer en ny atlet ge oss veckans träningspass. Vi kallar det ASICS-passet.

När man tittar i sponsorlistan blir man imponerad. Idel toppnamn. Lisa Nordén, Jonas buud, Emma Green Tregaro etc. Men den är oxå full av experter i nära anslutning till dem. Tränare, utprovare och tekniker. Kort sagt. Galet mycket folk som kan hjälpa oss motionärer. Den chansen tar vi nu vara på.

Så. Under 22 veckor kommer vi köra ASICS-passet. Varje måndag. Veckans bästa träningsdag. Vid lunch kommer en atlet eller träningsexpert spela upp en film för oss om sitt och veckans (bästa) träningspass. Vi som följer serien behöver bara hänga med. Köra samma pass. Ibland blir det tuffa snabbintervaller och ibland lättare rörlighetsövningar. Allt för att hitta formen.

Självklart. Vi som hänger här på sidan älskar att tävla oxå. Därför fixade vi en utmaning kring filmerna för oss alla. Vem eller vilka genomför passen? Kanske någon fixar alla? För att ta reda på det la vi till "ASICS-passet" i träningsdagboken och byggde en helt ny tävlingssida.

tävlingssidan samlas alla genomförda pass i ett stort och endorfinigt träningsflöde. Här visas våra foton från träningen (#asicspasset och #betteryourbest), snackas det i ett eget forum och kanske viktigast av allt: Här skapas en topplista över alla som har genomsfört passen.

Absolut. Ni har rätt. Topplistor och utmaningar kräver sina vinnare. Därför kör vi, varje månad, ut ett par sprillans kompressionstights till någon, bland oss, som genomfört de senaste passen. Varje genomfört ASICS-pass ger en extra chans när vinnare utses

Så kära träningsvänner. Vi kör nu. Å vem, jag frågar VEM? Vem kan hjälpa oss bättre än OS-satsande Isabellah Andersson...

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.