Foruminlägg av Fredrik Zeitelberg

#1
22 januari 2014 kl 12:53
Gilla
#2
23 mars 2015 kl 09:10
1 Gilla
Helt klart de bästa skorna jag någonsin haft! Har sprungit ca 70 mil i mina hittils och använder dem utan problem både vid intervallträning, distanspass, långpass eller på maran. Största problemet är att jag egentligen vill köra alla pass med dem men tror på att använda olika skor så jag får bara avnjuta dem någon gång per vecka! =/
#3
29 april 2015 kl 20:56
Gilla
Sprang den förra året och persade rejält så det är en lätt bana helt klart. Riktigt bra arrangemang också så den kan jag rekommendera! Funderar lite på om det ska bli den i år igen fast det finns ju så många andra kul maror! =)
#4
4 maj 2015 kl 10:48
Gilla
Beror så klart helt på målsättningen men att ha några pass över 30 km lär ju inte göra resan mindre bekväm varken under eller efter loppet. Själv har jag skramlat ihop 6 pass över 30 km och 16 st mellan 20-30 km from 1 jan.
#5
26 augusti 2015 kl 12:43 Redigerad 26 augusti 2015 kl 12:43
Gilla
Det var en riktigt härlig men smärtsam upplevelse att springa Ultravasan. Jag ser personligen ingen anledning att utsätta mig för detta igen då alla målen uppnåddes. Dock var det oerhört kul att få lära känna så många främmande människor. Här snackar vi verkligen sociallöpning vilket är ett stort plus så stort tack till Er alla för glada tillrop och djupa diskusioner längs banan! =)
#6
16 mars 2016 kl 13:41
1 Gilla
Jag minns hur jag våndades inför skovalet inför förra årets Ultravasan. Valde dock tillslut att köra hela vägen i ett par Adidas Boston 5 Boost vilket visade sig funka alldeles utmärkt hela vägen!
#7
5 april 2019 kl 11:29
3 Gilla
Hej på er!

Då är det ganska exakt en vecka kvar till flyget lyfter med destination Boston. Ska blir grymt kul att få testa denna Abbott mara som blir min fjärde i min jakt på "the precious" medaljen! Löpning i USA är total värdsklass efter att hittils haft förmånen att sprungit i Chicago och New York. Många säger att denna är ännu bättre vilket låter lovande. Låt oss hoppas på bra väder så hjälper vi varandra fram till stordåd!


Självklart kommer loppet att löpas i Sverige tröja vilket är ett hett tips till er. Glöm inte namn på den heller då publiken over there är totalt magiskt bra på att hjälpa till med att fylla på med energi! Kanske vi ses? Vi är ett gäng på fyra Motalagrabbar som reser över gemensamt och bor gemensamt i ett av de svindyra centrala hotellen. (13000 kr för fyra nätter).


Lycka till att ni som ska köra Boston!
#8
11 april 2019 kl 13:40
Gilla
Kul Karin att du både ska springa och lyckas ordna boende! Hoppas vi springer på varandra over there och hur som helst stort lycka till!

#9
11 april 2019 kl 13:41
Gilla
Vädret ser vidrigt ut och låt oss hoppas att det ändras. Det är ju trots allt en kuststad så jag tänker positivt att det kan åtminstone typ inte bli sämre!

Går det fortsatt att anmäla sig?
#10
2 september 2019 kl 10:07
Gilla
Vad kul att du har ambition att åka dit och springa Karin! Det kommer du inte ångra.

2019 var det stora farhågor för kasst väder vilket skulle visa sig vända till riktigt goda förutsättningar senare under loppet. Dock satt vi smått förskräcka på morgonen då det blåste, åskade och hällregnade under skolbussturen ut till Hopkington. För min del gick loppet kanonbra. Stapplade in på 2.56.55 efter att ha fått gräva djupt och verkligen fokuserat på Boston Strong mantrat. Alla upp och nerförsbackar dödar verkligen framsida lår så det är helt klart ett utmanande Marathon på sitt sätt. Dock helt underbart rent publikmässigt med ett antal oförglömliga passager och dessutom helt klanderfritt väl arrangerat! Löpning i USA är det bästa som finns!

Sen är Boston som stad oerhört trevlig. Mycket att se inte minst historia och så alla underbar seafood! Lobsterrolls skojar man inte bort hur som helst!!! Ett riktigt bra och trevligt pastaparty innan maran också som jag inte tycker man ska missa.

Hoppas du får möjligheten att åka. Har du fler frågor och funderingar är jag gärna behjälplig så långt jag kan!
#11
27 september 2019 kl 10:18
Gilla
Vi gav 3500-4000 kr natten för ett fyrbäddsrum på Element Boston Seaport district (ett riktigt bra hotell inkl grym frukost) förra året. Iofs en bra bit ifrån start och mål men dem erbjud busstransport (Mot en kostnad på typ 5 dollar) på marathonmorgonen så det var inga problem och sen en promenad/uber hem därefter.

Flyg över gick loss på ca 4000 kr från Linköping med klm via Amsterdam till Boston.

Klart dyrt att bo och leva vid maror i USA då det är storstäder och därtill en oerhört svag krona just nu. Men jäklar så kul det är att springa i USA!!! Inte mycket, om något, som slår det så passa på att njuta!!!
#12
28 september 2021 kl 13:31
Gilla
Hej löparvänner!

Det börjar bli mörkt på mina morgonjoggar nu. =( Således dags att införskaffa mig en ny pannlampa tänker jag inte det som väntar framöver. Har tidigare inte haft pannlampa utan kört utan men tänker att det vore bra. Denna tanke uppkom efter att jag vid några enstaka tillfällen under vårvintern testade med en no name "musse pigg" pannlampa. Tom detta gav en positiv och nyfiken känsla om att en vettig pannlampa torde vara riktigt bra.

Ni som är inbitna. Har ni tips på märken och lumen nivåer? Jag önskar ingen proffslampa då jag kommer löpa på fina grusvägar, asfaltsunderlag vintertid så lagom hög ambitionsnivå och helst såklart prisvärd. Men ingen ren "skit" utan något som håller lite över tid. Ni förstår säkert. Hit me med era bästa tips och erfarenheter!

Stort tack för lysande input på förhand! =)
Hälsningar
Fredrik
#13
25 mars 2024 kl 13:26
Gilla
Jag körde Milano förra året och hade en del bryderier och strul precis som du beskriver. Lyckades dock till sist få igenom det efter mycket kommunikation på alla olika språk och sätt. Märkte sen dock att många löste det på plats så det löser sig säkert hur eller hur. Men absolut att det ger stress påslag i förhand och särskilt för såna som dig och mig som verkar gilla att ha saker kittade i förväg.

Liten tröst kanske?!