Foruminlägg av David Fransson

#1
23 juli 2008 kl 09:15
Gilla
Jag har tidigare spelat fotboll och på så vis förstört mitt vänster knä, har opererat vänster knäet 5 gånger, och jag måste säga att jag rekommenderar dig att kolla upp knäet och operera menisken om det är den som är sönder, idag görs operationen med titthål och du kan börja träna efter ca 1 månad igen.
Har fortfarande en del av dom problemen som du beskriver med att om jag sitter länge så stelnar mina knäleder, det kanske du får leva med.
Sedan är det som så att har man börjat få problem med menisken så finns det en risk att den trispar sig igen efter ett antal år, men som sagt operationen tycker jag är så pass smidig så det är inget alternativ att inte träna.

Mvh David
#2
23 mars 2010 kl 20:08
Gilla
Hej Niklas
Jag svettas också ganska duktigt, något som jag tycker hjälper för mig är Resorb köps på Apoteket, det är egentligen vätskeersättning som används vid kräksjuka och diarré, som jag tolkar det är det inget man kan ta för mycket av, det är brustabletter som finns i olika smaker. Värt att testa som sagt, jag tar det ibland även om jag inte tränar utan kanske gör något annat fysiskt.

Mvh David
#3
9 juni 2010 kl 22:23
Gilla
Jag har haft liknande vid 2 tillfällen och gick till doktorn precis som övriga skriver men i mitt fall var det muskelinflamation som jag fick medicin mot. Inget allvarligt men man blir ändå orolig. Mvh David