Foruminlägg av Kim Tell

#1
14 oktober 2008 kl 20:04
Gilla
Vägde för några månader sedan ca 100kg, och är 184cm lång. Jag drog igång med att minska matintaget samt till en nyttigare nivå "skippa pizza, hamburgare, läsk o.s.v" samt springa 7km-2mil per dag. Nu är jag nere på 80kg och springer milen på ca 45min och de tempot håller jag även om jag springer 2mil o.s.v. Jag joggar/springer varannan dag och håller ett lågt matintag men nu har jag sedan typ 1 1/2 mån helst slutat att tappa vikt/fett och jag har tyvärr ca 3kilo magfett kvar att bränna bort men känns som jag står helt still nu. Skulle vara väldigt tacksam för råd hur jag skall göra för att tappa precis vartenda litet gram fett från magen. Äter bara nyttiga saker som havregrynsgröt och proteinpulver och smörgås till frukost och sen nyttiga måltider utan en massa såser till, blir jag sugen på nått är det frukt som gäller. Men känns som jag snittar ca 1000-500kcal mindre än vad jag bränner per dag men ändå ingen skillnad =(=(=(=(
#2
15 oktober 2008 kl 23:18
Gilla
Jag kommer köra tills allt fett är borta sen kommer jag fortsätta att hålla igång med löpandet men tror det kommer bli mer som underhåll även om jag ställer upp i en del tävlingar per år. Undra om att gå i snabbt tempo skulle kunna vara nått för de sista kilona? Har hela tiden sprungit rätt fort, men tydligen bränner man ju bara kolhydrater även om jag vet att så inte är fallet för isfl har jag bränt 20kg med kolhydrater. Men kanske kan vara värt att prova nu när man känner sig så nära målet.
#3
16 oktober 2008 kl 23:02
Gilla
Grejen är att skulle man bli av med allt fett har jag inga som helst problem att göra VILKA uppoffringar som helst, testade idag med att ligga på 60-70% av maxpulsen under 20km. Och ett kalori intag på ca 1200kcal under hela dagen och då står protein pulver för mer än hälften av det. Sen är det säkert inte så bra att hamna på typ -2500kcal under dagen. Men skulle det funka om man körde så under några veckor eller tills man känner att man skulle tuppa av,,, skulle inte heller ha några som helst problem att höja matintaget till ett ungefärlig +-0 när jag uppnått mitt mål eller fortsätta ligga strax under. Men det kanske inte går att ligga så långt under ett normalt kalori intag?