Foruminlägg av Therese Henriksson

< < < 1 2 > > >
#1
6 juli 2010 kl 13:39
Gilla
Hej, är på väg att köpa en Garmin enligt ovan, men undrar om man behöver ett pulsband eller om klockan i sig registrerar pulsen? Om ett externt pulsband behövs, vet någon om det funkar med ett från Polar, det har vi nämligen redan och då behöver jag ju inte köpa något extra.

Tack på förhand, Therese
#2
7 juli 2010 kl 23:46
Gilla
Tack för era svar. Är det månne därför som herr/dam modellerna är dyrare än unisex varianten då. Förstog inte riktigt vad det var som skiljde dem åt, men kanske är det då läge att faktiskt köpa damodellen ändå.
#3
20 juni 2011 kl 18:14
Gilla
Har ingen aning om vem du är - men bilder och berättelser som de här gör mig lika glad varje gång!! En sann inspirationskälla och bevis för att det går om man bara ger sig fan på det!! Klart du är stolt - du är ju grymt duktig! //Therese
#4
29 mars 2012 kl 21:52
Gilla
Har inte orkat läsa igenom alla 663 inlägg, men här kommer mina önskemål..

Följer just nu ett av era träningsprogram inför Gbg varvet och har då upptäckt att jag saknar en funktion att kunna tanka över ett färdigkonstruerat intervallpass från jogg.se till min Garmin. Om det gick att få över intervallpassen dirket till klockan (inlagt med uppjogg, distanser, fart man skall hålla mm) istället för att behöva sitta och lägga in det manuellt i sin klocka vore GULD!!!

Vore oxå jättebra om det när man sökt i forumet gock att klicka "bakåt" i sin webläsare och man då kom tillbaka till sökresultatet istället för som nu, till att man får söka igen. Eller så är det bara jag som gör på fel sätt, kanske finns det redan en möjlighet att göra det?

Annars vill jag bara tacka för en grym site där jag fått massor av bra tips, motivation och framför allt bra träningstips!!
#5
30 mars 2012 kl 19:40
Gilla
Kom på en till sak, en bättre anpassning till oss som iblan surfar in här via mobilen vore finfint!!
#6
3 april 2012 kl 22:59
Gilla
Tack för tips om mobil-sidan, visste inte att den fanns då jag som någon anna påpekade trodde att man isåfall skulle blivit föreslagen den nrä man surfade in via mobilen =).
#7
30 april 2012 kl 19:56
Gilla
Ser fram emot mitt första varv med skräckblandad förtjusning! Har följt 2-timmars programmet här på jogg.se och även testat på hela sträckan 21km vid ett tillfälle så jag hoppas att jag är väl förberedd. Runt kommer jag absolut, frågan är bara i vilken fart =). Oavsett vilket ska det bli grymt kul att få känna på känslan av ett riktigt stort arrangemang!
#8
27 maj 2012 kl 21:03
Gilla
Att blanda gång och jogg är oxå ett alternativ. Första gången jag testade 12 km valde jag att gå en minut var 6:e min, dvs 6 min jogg, 1 min gång. Det funkade toppen och känslan efteråt var att kroppen inte alls hade några problem att fixa en längre sträcka! Lycka till, den första milen är något speciellt, en riktig milstolpe ;-)..
#9
11 november 2012 kl 20:53
Gilla
#10
12 november 2012 kl 22:19
Gilla
När jag och min kompis tränade inför Gbg Varvet i våras la vi medvetet in gångpauser efter en viss tid. Vi gick då exakt 1 minut och joggade sedan vidare. Efter att vi gjort så några gånger sprang vi sedan hela sträckan i en följd - med ungefär samma sluttid som när vi hade lagt in gångpauserna..
Vi konstaderade då att för oss funkade det jättebra att ta microvilor, både för att dricka, och för att det slet mindre på kroppen och vi kände oss piggare, och tidsvinsten var ju i princip +-0 men känslan så väldigt mycket lättare när vi gick korta bitar.
#11
14 april 2013 kl 20:56
Gilla
Grymt inlägg och beskrivning av varvet Stefan!! Sprang Göteborgsvarvsdebuten förra året och nu längtar jag efter revanch!!
#12
1 augusti 2013 kl 22:41
Gilla
När jag började jogga sommaren 2010 var jag lite i samma sits som dig, två småbarn och inte mycket till motion fanns i min vardag. Nu 3 år senare har jag sprungit min första Ultra (5,3 mil) och kommer i september att springa min första mara i Berlin. Så svaret på din fråga är att det absolut är rimligt att klara en mara om två år! Bara ta det lugnt och se till att få regelbunden het i din träning. Skynda långsamt så kommer du att klara dig skadefri och ha roligt på vägen!! Lycka till!
#13
1 september 2013 kl 20:57
1 Gilla
Efter att ha Ultradebuterat på Tjejmarathon i Stockholm i somras, och där vi gick i mål efter 8 timmar helt lyriska så har jag nu lurat med mig min trogna löparvän och vi dyker upp på 6-timmars i November! Klarade vi 8 timmar i mkt varierad terräng så borde vi klara 6 timmar på en slät asfalterad väg runt en sjö =)..
#14
1 september 2013 kl 21:05
Gilla
Å naturligtvis ställer jag mig genast frågan hur man som ultra rookie bäst lägger upp ett 6 timmars?? Är det bästa att redan från början planera in gångsträckor eller bör man vänta tills man börjar känna att det behövs?
#15
16 september 2013 kl 20:52
Gilla
Var i Borås och kollade på alla som sprang kretsloppet i helgen. Inte van att stå vid sidan av och längan efter 6-timmars blev INTE mindre :-).
#16
11 oktober 2013 kl 23:02
Gilla
Nu börjar det närma sig!!! Efter Berlin laddar vi nu om till Borås - same same but different ;-).. Ska bli superkul!!!
#17
8 november 2013 kl 20:14
Gilla
Nu börjar det bli lite pirrigt. Uppladdningen de senaste veckorna kunde varit bättre men skit samma, det kommer att bli en fantastisk dag i morgon och det ska bli kul att få träffa fler "dårar" med samma intresse :-). På jobbet är jag idiotförklarad men jag tror att de i hemlighet bara är avundsjuka :-)...
#18
9 november 2013 kl 20:06
Gilla
Så sjukt nöjd med dagen!!! Mitt första 6-timmars och det är ju svårt att veta på förhand hur man ska reagera på regnet, kylan, smärtan och humör som åker berg och dalbana! Träffade massor med fantastiska medlöpare och funktionärer och kände mig stundvis lycklig och stark och stundvis rätt låg och med skavanker överallt =). Ett fint arrangemang - och jag måste säga att det är modigt att anordna ett 6-timmars i Borås i November.. Regnet är väl nästan snarare regel än undantag då =)..
#19
30 januari 2014 kl 07:17
1 Gilla
Nu vet jag nog inte riktigt vad jag gett mig in på, men anmälde mig just till 12h...
#20
4 mars 2015 kl 20:54
Gilla
Ingen tur i lotteriet för mig heller men däremot för min kompis! Så nu är jag på jakt efter ett sätt att ta mig dit på annat sätt. Via ett mail till SRRC fick jag svar att de hade platser kvar för NYCM i november nu i år. Någon som vet något om dem och om de är lika pålitliga som Springtime??
< < < 1 2 > > >