Löpning Kläder, Skor & Prylar 5 inlägg 2050 visningar

Skins löpartights, någon som testat?

1981 • Linköping
#1
20 januari 2010 - 20:55
Gilla
Hej!
Jag vet att frågan ställts förr, men det kommer ju nya till forumet så jag tar mig friheten att ställa den igen. Någon som testat Skins tights? Jag fundrar på ett par hellånga i tjejmodell, men eftersom de kostar 100EUR och jag inte får klämma på dem innan (vad jag vet säljs de inte på så många ställen och definitivt inte i lilla Peking) så vill jag fråga publiken.

Vad tycker du? Är du nöjd? Hur länge har du haft dem? Är de svåra att få på? (som tjej har jag flera gånger "slagits" med "trycka in magen" nylonstrumpbyxor. Svåra att få på nykter, omöjliga om man måste kissa på fyllan)

Enlighten me!
1983 • Stockholm
#2
21 januari 2010 kl 13:45
Gilla
Jag använder skins och är riktigt nöjd. Nu i vinter har jag haft på mig skins och vanliga löpartights när jag varit ute i 15-20 minusgrader utan bekymmer. Använder dom även när det är varmare ute för kompressionen och temperatur regleringen, min uppfattning är att man alltid har lagom temperatur i skins.
En bekant sprang London Marathon 2009 i skins och hade inga problem med värmen som drabbade många andra löpare.
Jag har haft mina skins, både tights och tröja, sen september. Det kan vara lite tight att få på sig, men sen sitter det bra.

Kan varmt rekommendera skins, även om priset är lite väl saftigt.
1981 • Linköping
#3
21 januari 2010 kl 18:35
Gilla
Mmm, låter lovande!
Som tjej har jag dock svårt att förstå om jag ska köpa "She" eller "Sport". Hur som, det får bli i april, när jag fyller år :-)

Var köpte du dina förresten?
1983 • Stockholm
#4
21 januari 2010 kl 18:40
Gilla
Jag köpte mina i samband med Berlin Marathon, men har bott i London länge så jag har haft möjlighet att känna på dom tidigare.
Min löparkompis som var med i Berlin köpte "She" tröjan eftersom att den ser mindre ut som ett underställ och mer som en löpartröja. Hon sprang sedan Berlin Maran i den och var nöjd.
Skillnaden är väl som sagt färgen och att den är v-ringad, "sport" varianten går upp lite i halsen.

Återigen ett rekommenderat köp!
Mattias Widman
1978 • Stockholm
#5
23 januari 2010 kl 20:32
Gilla
Har också varit nyfiken på Skins tights ett tag och funderar på att köpa ett par från något lämpligt europeiskt land. Verkar vara mer rimliga priser om man köper via webben.

Hur som så undrar jag hur materialet är. På Skins egen webbsida ser tyger väldigt blankt ut. Nästan som wetlook. Men på andra bilder jag har sett så är tyget mattare och likt det Under Armour har i sina kompressionstights.
Någon som kan bekräfta hur tyget är egentligen?
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.