Löpning Om jogg.se 6 inlägg 475 visningar

Målsträcka

1972 • Söderhamn
#1
9 november 2011 - 13:50
Gilla
Hej!

Har ett förslag på en funktion här på sajten.

Jag tycker det skulle vara väldigt roligt att kunna lägga upp ett mål som en position i världen (endera endast som två punkter, start och mål och sajten lägger ut vägen, eller som en sträcka man ritar själv) och sedan kunna följa sin position efter denna sträcka beräknat på det datum man satt som startdatum. Gärna kunna se sina löparkompisars positioner på samma sträcka om man vill, sträckan finns ju, och deras totala löpsträcka sedan startdatum finns ju också. Jag skulle definitivt använda funktionen, jag och min fru funderar på en belöning i formen att åka till målet på semester när vi nått dit så en funktion där man kan addera tillsammans med en löpkompis vore heller inte dumt..

Funktionen verkar ju finnas till viss del, det var väl nån tävling där man skulle springa runt Fuertoventura eller vad det var där liknande funktion användes.
1976 • Linghem
#2
9 november 2011 kl 14:11
Gilla
Cardiotrainer som är en app till androidmobiler har den funktionen. Den utgår från Sverige (troligtvis kan man ställa in mer exakt även om jag inte gjort det) och lägger samman all din löpning. Den visar detta på en karta med distansen du sprungit utritad som en cirkel runt medelpunken där du startade. Till exempel är min sammanlagda löpning så lång att jag har sprungit en bra bit in på Island eller sprungit genom en stor del av Frankrike eller hade kunnat befinna mig på Korsika. En riktigt rolig funktion faktiskt!
1988 • Helsingborg
#3
9 november 2011 kl 14:15
Gilla
Låter som en bra idé! Låter riktigt kul faktiskt...

Och nu kanske jag måste skaffa en androidtelefon för den sakens skull Maria ;)
1972 • Söderhamn
#4
9 november 2011 kl 14:39 Redigerad 9 november 2011 kl 14:39
Gilla
Maria, det låter ju skoj det med, men jag vill ha min position på en bestämd sträcka och att den följer vägarna. Så att jag kan se att jag har tex 40 mil kvar till Paris eller var jag nu vill.
Alice Sundström
1968 • Gislaved
#5
9 november 2011 kl 15:04
Gilla
Tappa.se är någonting som liknar det du beskriver Linus. Det är en stegtävling där vi ska gå en sträcka mellan Rom och Agropoli under en viss tid, på deras hemsida kan vi sedan följa våra samt kollegornas steg (efter att ha registrerat stegen) och se hur vi passerar den ena staden efter den andra, vi använder en stegräknare för att mäta stegen. Riktigt roligt faktiskt: http://www.tappa.se/ .
1976 • Linghem
#6
9 november 2011 kl 21:39
Gilla
Klart att du måste, Rickard;-)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.