Löpning Träning 7 inlägg 973 visningar

Gym i Uppsala?

Mikaela Torp
1978 • Uppsala
#1
5 september 2012 - 10:18
Gilla
Som nyinflyttad Uppsala-bo skulle jag vara oerhört tacksam över tips på ett bra gym här i stan. Är ute efter alternativ träning att kombinera med löpningen samt ett löpband/en crosstrainer att ha i reserv när vädrets makter inte är på min sida. Jag skulle vilja gå på passträning, helst LeMills, typ bodybalance för att få in rörlighetsträning och bodypump för att få in styrka. Är även intresserad av poweryoga och pilates. Har kollat lite på Kraftkällans hemsida, de verkar ha vad jag letar efter men inte speciellt många pass att välja på per vecka. SATS har ju då desto fler pass men jag funderar på om det kanske är där alla studenterna tränar och därför blir väldigt trångt. I yogaväg kan jag även vara intresserad av en ren och skär yogastudio, men då ska jag veta att pass och instruktörer är bra och att det inte är för mycket "lalalalalalala" utan att man får ta i och svettas. Bor på Kungsängen så det vore trevligt om det var promenad-/cykelavstånd också. Alla tips mottages med tacksamhet!
1974 • uppsala
#2
5 september 2012 kl 10:58
Gilla
Friskis och svettis tycker jag är bäst i stan! studenterna har eget gym så de behöver du ine vara orolig för!
Fredrik Gustafsson
1968 • Storvreta
#3
5 september 2012 kl 12:21
Gilla
Studenterna tränar nog både lite här och där, men mest på http://www.campus1477.se/ som även är öppet för ickestudenter och har många olika typer av pass.
Mikaela Torp
1978 • Uppsala
#4
6 september 2012 kl 11:39
Gilla
Tack för tipsen, jag får väl prova runt lite och se var jag trivs bäst! :)
David Simonsbacka
1978 • Uppsala
#5
6 september 2012 kl 16:07
Gilla
Var i Uppsala vill du träna? Ska det vara inne i stan och du inte vill stå och vänta halva passet så är det SATS som gäller. Gymmen i utkanten har jag sämre koll på, men Friskis stora gym ligger väl ute i Ulltuna tex, det i stan bredvid SATS är alltid fullknökat och köer. Actic har fördelen att man kan simträna också, men kan vara lite trångt vissa tidpunkter, också ganska litet så det är mer känsligt för mycket folk. Det ska precis öppna (har öppnat?) ett nytt uppe vid stadsskogen också som jag tror skryter med "störst i stan", men det är fel sida för mig så det har jag inte heller koll på.
Mikael Ahlstam Ardre
1967 • Uppsala
#6
7 september 2012 kl 11:58
Gilla
David Simonsbacka
1978 • Uppsala
#7
7 september 2012 kl 13:32
Gilla
Crossfit Uppsala hade jag säkert funderat på också om det inte var för dom kassa öppettiderna... så har man bättre möjligheter än mig att anpassa sig efter öppettiderna är det säkert ett alternativ!

Fast dom öppettiderna och det priset... känns inte riktigt ok...
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.