Löpning Övrigt 21 inlägg 3769 visningar

Mitt första löpäventyr!

1999 • Linköping
#1
9 maj 2018 - 19:36
Gilla
Hej, jag planerar att under sommaren genomföra mitt första löpäventyr! Jag planerar att springer från min hemstad Linköping, längs östkusten och sedan springa nere i Skåne, tänker att det tar några veckort. Problemet är att jag endast har löpt från och till i ca 1år och har då inte så bra kondition. Det längsta passet jag haft var på 14km, men det är inte mitt största problem.

Saken är den att jag aldrig har gjort något i denna stil förut och behöver all hjälp jag kan få. Tips på utrustning som behövs, hur/vart man ska sova, hur man gör med mat, hur man håller sig fräsch. Behöver i princip hjälp med allt! Vill verkligen genomföra detta, eller åtminstone försöka!

Jag är helt säker på att det finns människor här som kan hjälpa mig, tack i förhand!
< < < 1 2 > > >
1999 • Linköping
#21
30 maj 2018 kl 21:31
1 Gilla
Tack alla för era tips/tricks och alla lyckönskningar! Trodde inte så många skulle vara intresserade av mitt "löpäventyr". Har inte skrivit på länge men kan meddela att jag har hittat en löpvagn som jag ska hämta nu i helgen! Har även kommit fram till att springa 50mil längs östkusten inte är möjligt just nu så ska istället springa Gotland söder till norr, ca 16mil.

Har ni några tips på hur jag kan lägga upp dessa "äventyr" på denna hemsida? kan man lägga ut som blogginlägg eller funkar det på något annat sätt? Tänkte kanske starta ett instagram där jag lägger upp bilder under mina äventyr. Eftersom många var intresserade så vill jag gärna göra något av det!
< < < 1 2 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.