Löpning Övrigt 3 inlägg 508 visningar

pulskocka

1963 • Lindome
#1
7 januari 2009 - 13:10
Gilla
jag har köpt min första pulsklocka och är nöjd med vad jag fårut av den det käns som det är fler funktioner än man behöver på de flästa jag valde Garmin 405 utan erfarenhet av andra klockor så får jag nog säga att man känner sin kropp rätt väl även om man är totalt klocklös sprang stockholm marathon -08 utan kolcka väldigt skönt i dag körde jag utan klocka vad jag menar är ex när jag för första gången testade pulslöpning skiljde sig min gissning från klockan med 4 slag låg just under mjölksyretröskeln sedan är det ju alltid ball med en gps som näsan alltid är inbakad i samma enhet men man ska inte stirra sig blid på aparaturena man släpar med sig ut det tar sin tid att hitta sattiliter och ställa in så det är rätt för dagen övningar,
Bengt
1979 • Vallentuna
#2
7 januari 2009 kl 14:38
Gilla
Du måste ha fått till en av historiens längsta mening. En punkt här och var skulle inte ha skadat. ;-)

jag förstår vad du menar, att vi kanske lägger för mycket energi på prylar. Men prylarna får nog fler än jag att bli mer taggade. Det är ju roligare när man vet hur fort man springer och hur långt man har kvar på sin runda.

Vad det gäller att hitta sateliter så brukar jag lägga ut klockan på altan innan jag byter om. När jag är klar med ombytet så är klockan klar med sitt och har hittat sina sateliter. Jag behöver sällan vänta på att den ska bli klar med sitt sökande.
1981 • Jönköping
#3
7 januari 2009 kl 16:23
Gilla
Ibland blir man lite för teknikkåt av sig och bara måste ha prylar, för det mesta är det väl så att man knappast behöver allt som man köper. Men samtidigt ger det en nytändning för oss som vill ha lite mer utmaning i tillvaron. Inte för att jag är särskilt snabb men i och med mitt sista inköp blir rundorna mer spontana och inte behöver sitta innan man ger sig ut och bestämma hur man ska springa.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.