Löpning Kommunforum / Sverigestafetten 24 inlägg 1145 visningar

Revansch!

1958 • Valdemarsvik
#1
21 augusti 2007 - 22:01 (Redigerad 31 december 2005 - 00:00)
Gilla
Efter Ronny L-s turliga och på många sätt inte speciellt justa eller sportsliga seger (gällande tid/km) i Kraftloppet i lördags så är det imorgon 22/8 dags för min revansch i Söderköpings Stadslopp.

Ronny tyckte förra året att han inte var tillräckligt tränad. Då ställde fegisen inte upp. I år är han uppenbarligen i bättre form. Då ska han plötsligt vara med! Sorgligt.

Mina spekulationer ovan om tur/ojusthet/osportslighet grundar jag på följande fakta:
* Han låter ynglingen Eric gå ut sträckan före mej. Hans ingångsfart medför att min utgångsfart blev så hög att jag tog slut i första nedförsbacken. Ronny hade säkert påverkat KristerNiklas i sträckoordningen.
* Gräset på mitten av skogsvägen var meterhögt. Säkert en Lobeniuseffekt.
* Ronny ser till att få sträckan efter mej så han vet min kmtid och kan lägga upp loppet efter det.
* Lobenius ser till att bli "du och bror" med alla funktionärerna vid växel 9. Say no more.
* RL har säkert oxå något med att skicka fram den osedvanligt vackra IFK Skövde-kvinnan under min uppvärmning. Koncentration & Fokus, var tog ni vägen?

Detta kanske verkar "Dålig Förlorare", inte då. Detta är fakta. Är inte jag taggad inför Stadsloppet så blir jag nog aldrig det.

mvh /Benny (Adelsmärke Sportmanship)
< < < 1 2 > > >
1966 • Karlstad
#21
22 augusti 2007 kl 22:55 Redigerad 31 december 2005 kl 00:00
Gilla
Nej Benny,
jag har aldrig påstått att jag känner mig förnedrad. Jag sa att jag gapar av förvåning över ditt sätt att försöka vara rolig genom att håna andra, i det här fallet mig.

Du gjorde inte precis vad jag bad om. Det inlägget du använde dig av för att göra dig lustig på min bekostnad har jag aldrig bett dig att utveckla. Det var ditt start-inlägg det gällde och inget annat.

Jag är väl bevandrad i ordspråk men kan ändå inte se varför en missuppfattning från min sida ska rendera i ditt fortsatta hånbeteende. "Man ska inte kasta sten.." du vet.

Någon diskussion har det aldrig varit eftersom du inte tog min fråga på allvar, men det är ett bekvämt sätt att utgå på. Visst var det en skitsak, och därför förvånar det mig ännu mer med vilken mognad du tog emot det.

Måhända har jag fel, och gjorde en grov miss som inte förstod, en ännu större som vågade fråga, jag visste inte att forumet var så internt, men tala inte om för mig vad jag tycker, vad jag förstår och vad jag menar.
Ord är viktiga för mig och jag glömmer sällan ett sagt ord, än mindre när man kan läsa innantill.

Bengt Marklund
1967 • Umeå
#22
23 augusti 2007 kl 08:55 Redigerad 31 december 2005 kl 00:00
Gilla
Till Peters försvar. Visst "borde" han förstått att det var ett skämt, hade han läst en gång till så... Men, som han säger, är det skrivna ordet viktigt och definitivt, det finurliga ansiktsuttrycket eller flinet syns ju inte. Därför måste avsändaren bemöta sådana här missförstånd med större ödmjukhet, anser jag. http://sv.wikipedia.org/wiki/Netikett
1952 • SÖDERKÖPING
#23
23 augusti 2007 kl 10:53 Redigerad 31 december 2005 kl 00:00
Gilla
Jag förstår inte varför Peter H Nilsson bryr sig i detta ämne ?
Ha en bra dag alla.
Henning Looström
1973 • Lund
#24
23 augusti 2007 kl 21:41 Redigerad 31 december 2005 kl 00:00
Gilla
Om Peter förstod att det var ett skämt eller om han trodde att det var blodigt allvar vet jag inte, men jag har mina aningar.

Min åsikt är klar, det är ett skämt. Ett internt sådant.
< < < 1 2 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.