Löpning Kläder, Skor & Prylar 44 inlägg 1497 visningar

Vätskebälte a la kvarnsten

Carina Jonzon
1963 • Stockholm
#1
9 maj 2009 - 17:01
Gilla
Var och köpte ett vätskebälte förra veckan och hade en liten illusion om att jag skulle kunna ha det lite coolt på höften , men det som hände var att det kasade upp till midjan och la sig där som en kvarnsten och började rotera! Hade ena sekunden vattenflaskorna på ryggen och nästa mitt på magen. Grymt irriterande. Lyfte då på tröjan och la bältet direkt mot kroppen och hakade fast tröjan ovanpå bältet ,vilket fick mej att se ut som en boaorm som hade svalt ett väldigt konstigt byte.Med andra ord , hur sjuttsingen gör ni med era bälten?
< < < 1 2 3 > > >
Walker67
1947 • Växjö
#41
2 juni 2009 kl 12:37 Redigerad 2 juni 2009 kl 12:39
Gilla
Använder väldigt sällan vätskebälte, men har ni provat att använda säkerhetsnålar. Nackdelen är att man inte kan snurra fram flaskan när man skall dricka. Sista ggn fick jag sätta nålar i de yttersta hållarna för att inte handen skulle slå emot vid pendlingen.(Intersports bälte), hade en flaska i mitten.
Men jag tycker att ni kvinnor skall ta kontakt med tillverkarna av de mesta använda bältena och påtala problemen för kvinnor att få dem att sitta bra och förhoppningsvis görs bälten speciellt anpassade för kvinnor.
Henrik
1972 • Borås
#42
2 juni 2009 kl 13:05
Gilla
KÖP EN CAMELBACK DET ÄR KANONBRA!!!

LYCKA TILL
Sara J
1980 • Stockholm
#43
2 juni 2009 kl 14:48
Gilla
Jag hade samma problem som Carina. Fick ett hightech vätskeband från salomon i julklapp men hur jag än ställde in det snurrade det som värsta rockringen runt midjan när jag sprang. Höll på att bli tokig!

Det verkar vara ett vanligt problem hos tjejer. Har man större skillnad i omfång mellan höfter och midja är det bättre med de vätskebälte där bandet är i resår runt hela och med kardborreband. Jag har ett från adidas som sitter betydligt bättre, och som var hälften så dyrt som mitt första (dessutom stannar flaskorna i hållarna även vid hopp över stock och sten. Med Salomons så hoppade de ofta ut).
1965 • Torsås
#44
2 juni 2009 kl 22:16
Gilla
En del målande, roande beskrivningar här.....
Jag använder mig av en gammal midjeväska, ca 20 år gammal. Lagom stor för en 33cl flaska, mobiltfn, mp3, lite papper, ngr druvsockertabletter, lypsyl och faktiskt - en liten banan. Väskan spänner jag runt midjan och den hänger bra i ryggen. Sen dricker jag inte så mycket när jag springer, bara fukta strupen lite, men vill ändå ha detta med mig utifallatt.
< < < 1 2 3 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.