Löpning Övrigt 8 inlägg 3240 visningar

Bara massa gnäll.... :)

Åsa Cedervall
1984 • Göteborg
#1
25 oktober 2011 - 09:51
Gilla
Det är precis vad det är! Föjande inlägg kommer bara bestå av klagan och gnäll :D Jag är hemma och är förkyld, och hatar det! Hatar att inte kunna springa, för det är när jag inte kan som jag nästan vill som allra mest! Och så är det Finalloppet om inte allt för länge, men till dess ska jag väl vara frisk. Bara frustrerad! Nu har jag fått skriva av mig lite frustration, tack :)
Staffan Malmberg
1954 • Hyltebruk
#2
25 oktober 2011 kl 09:56
Gilla
Se det positivt, ta det som en vila för kroppen :)
1983 • Västerås
#3
25 oktober 2011 kl 17:53
Gilla
Vi sitter i samma båt, Åsa. Det är som Staffan säger men visst är det frustrerande. Jag har iofs inga fler lopp planerade i år så jag känner ingen stress men däremot ett fruktansvärt sug att få komma ut och springa i skogen! =)

Vi kommer igen!
Åsa Cedervall
1984 • Göteborg
#4
26 oktober 2011 kl 09:52
Gilla
Tack för ert stöd :) Ja då kroppen får vila, och jag var ju trots allt på rejäla hundpromenader så lite motion har jag väl fått. Ska snart känna på dagens promenad om det är dags att gå till jobbet imon eller ej.. snorar och hostar men undrar om inte allmäntillståndet är lite bättre. Det känns som den här tiden kan man ju gå å va småförkyld hur länge som helst (utifrån erfarenhet) utan att vara riktigt dålig...
Alice Sundström
1968 • Gislaved
#5
26 oktober 2011 kl 10:09
Gilla
Vaknade upp till en sådan dag idag; för pigg för att stanna hemma men seg och tjurig på jobbet......

Krya på oss :)
Åsa Cedervall
1984 • Göteborg
#6
27 oktober 2011 kl 10:35
Gilla
Jag vet att det har funnits många diskussioner kring det här med vad man förlorar när man är sjuk, jag försöker å inte tänka på det men det går inte så bra. Jag är fortfarande krasslig, är bara inne på min tredje sjukdag men ändå.. Är hemma från jobbet mest för att rösten inte hänger med, och att jobba som förskollärare med dåliga stämband är ingen bra idé.. Å samtidigt känns det inte som jag kan gå ut å springa så länge jag är sjukskriven från jobbet, även om själva förkylningen ger med sig ännu mer. Irriterande!

Samtidigt vet jag att strax före jul 2007 åkte jag på en riktigt bedrövlig förkylning. Innan jag hann komma igång med något träningspass hade den avlösts av magsjuka, och efter magsjuka är man ju seg ett rätt bra tag. Trots det persade jag på Sylvesterloppet det året, så det borde finnas hopp. Det är över en vecka kvar till Finalloppet :)
Staffan Malmberg
1954 • Hyltebruk
#7
27 oktober 2011 kl 10:56
Gilla
Enligt Daniels kan du vila 5 dagar utan att tappa formen.
2006 • Alingsås
#8
27 oktober 2011 kl 22:07
Gilla
Det finns massor av saker att göra när man är förkyld.
Förbereda lopp mentalt. Fundera ut nya spännande träningspass.
Materialvård av både skor och kläder.
Förbereda MP3-spelaren med ny musik. Sy fast den där löpardekalen som legat så länge i lådan. Uppdatera träningsdagboken.
Planera lopp för 2012 och göra en lista. Göra en lista med löparprylar du vill ha. Lägga fram utrustning för nästa pass när det nu blir.
Titta på Spring! på marathon.se
Frakta en massa ombyteskläder till jobbet om du springer dit.
Laga fläskpannkaka till frysen att ta fram efter träning då det behövs mat snabbt. Men framför allt passa på att sova och äta.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.