Löpning Löparkompisar & kontakt 6 inlägg 4862 visningar

Långsamma långpass i Linköping

Jenny Ivner
1976 • Linköping
#1
12 juni 2013 - 09:02
Gilla
Det var trevligt med sällskap under Göteborgsvarvets träningspass och efter de tog slut har det börjat kännas tjatigt att alltid ge sig på samma två-tre personer för att få lite sällskap på vägen. Finns det någon/några i Linköpingstrakten som har lust att göra mig sällskap på långpass 90-180 min i, säg, 6:20-tempo? (Är det tre timmar lär det snarare vara uppåt 7 för min del).

Förslagsvis springer man lördag eller söndag förmiddag. I Eklandskapet eller någon annanstans. Kanske går det till och med att skapa en grupp?
A
1980 • Halmstad
#2
13 augusti 2013 kl 14:14
Gilla
Hej!

Ser att det är två månader sedan ditt inlägg... Kanske inte aktuellt längre?

Nåväl, jag söker löparkompisar i Lkpg för långpass. Springer i princip alltid ensam, men tänker att det kan vara trevligt och motiverande med sällskap ibland. Har fått tips om en löpgrupp i Åtvidaberg, men att åka dit för löppass skulle ta onödigt mycket tid.

Vi kanske kan starta en liten grupp här i Lkpg?

Hälsningar/ Anna
Camilla Green
1982 • Linköping
#3
14 augusti 2013 kl 10:51
Gilla
Hej tjejer!

Gå med i NocOut.se! Vi har gemensamma långpass varje lördag och/eller söndag i olika tempon. Vi medlemmar lägger alltid upp passen på Facebooksidan (https://www.facebook.com/#!/NocOut.se) där man skriver vilket tempo man tänkt och/eller tid/längd. Om det inte ligger något förslag uppe när det börjar närma sig eller man inte tycker att t ex tempot är rätt i de inlägg som finns så är det bara att posta ett eget förslag. Vi har även intervallträningar varje vecka om man vill vara med på det. Gå in och gilla sidan, ni får följa med och prova innan ni bestämmer er för att bli medlemmar om ni vill!

Mvh Camilla
1975 • Stockholm
#4
14 augusti 2013 kl 11:20
Gilla
Eller Akele: http://www.akele.se/
Eller Linköpings löparklubb: http://www.laget.se/LINKOPINGSLOPARKLUBB/

Dessutom drar Göteborsvarvets löparkvällar snart igång igen: http://www.goteborgsvarvet.se/Lopare/Loparkvallar/
Camilla Green
1982 • Linköping
#5
14 augusti 2013 kl 13:25
Gilla
Johanna, hos oss i NocOut så är alla välkommna och det finns medlemmar som springer långsamt och fort eller mittimellan. Vi har inga prestationskrav! Om man är sugen på att springa med sällskap så lägger man bara upp en post som jag skrev ovan (eller svarar på en som är upplagd), det behöver inte vara långpass eller på speciella dagar heller för den delen. Man skulle kunna säga att vi är som en stor familj som alltid hejar och stöttar varann. :)
A
1980 • Halmstad
#6
14 augusti 2013 kl 19:42
Gilla
Så bra med dessa tips på klubbar! Ska genast kolla in sidorna ni tipsar om.
Tack!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.