Löpning Kläder, Skor & Prylar 6 inlägg 2729 visningar

Var hade ni ha velat få presentkort?

Johanna
1978 • malmö
#1
17 november 2013 - 16:14
Gilla
Min sambo ska delta i sitt första lopp i sommar (det är jag som har anmält oss efter att han sagt att han gärna var med) och jag tänkte att det vore en bra födelsedagspresent med något symboliskt löprelaterat och ett presentkort som räcker till nya skor! (egentligen tycker jag inte att presentkort är speciellt kul, men just skor skulle jag inte chansa med och jag vill att han har ordentliga skor!)

Jag bor nära både Runner's store och Löplabbet, så det är dem jag kommer att tänka på i första hand. Sedan är det hyfsat nära till de vanliga kedjorna. Frågan är - ger det ett mervärde att handla i de specialinriktade butikerna? Var skulle ni bli gladast att få presentkort?
1969 • Bara
#2
17 november 2013 kl 19:40
Gilla
De bästa skor jag haft var ett par saucony courageous inköpta på löplabbet. Vållade aldrig problem och kändes bra från första löpturen. Bara handlat skor där en gång men verkar som de vet vad de sysslar med.
Sara Larsson
1986 • Eskilstuna
#3
18 november 2013 kl 15:35
Gilla
Jag skulle nog ha blivit gladast över ett presentkort från stadium men din sambo kanske föredrar löplabbet. Har själv varit där men tyckte inte att det var så speciellt som det målas upp som, förutom att de filmade när man sprang på löpband vilket gav en "cool faktor" men knappast mer, Servicen var okej. Jag köper alltid löparskor över nätet, brukar gå till affären och pröva ut vilka jag vill ha och sedan köpa dem över nätet, senaste asics jag köpte sparade jag 900:- på att göra så.



1971 • Nykvarn
#4
18 november 2013 kl 15:42
Gilla
Jag kan bara uttala mig om butiker i Stockholm och där tycker jag Runners Store överträffar Löplabbet (och alla andra butiker) i fråga om kunskap och kundbemötande! Så Runners Store säger jag!
Magnus Sjöberg
1977 • Trelleborg
#5
18 november 2013 kl 15:51
Gilla
Jag föredrar liksom Staffan Runners store. Men jag hade hellre fått ett presentkort till löparkläder på nån av de större kedjorna och köpt skorna via startfitness.
Hobbylöparn
Östermalms IP
#6
18 november 2013 kl 16:20
Gilla
Runners store! Eller XXL som har en massa bra och billiga kläder och tillbehör.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.