Längdskidor Träning 3 inlägg 3750 visningar

PFSS / Löparknä

1988 • Hemligt
#1
25 januari 2014 - 15:30 (Redigerad 25 januari 2014 - 15:32)
Gilla 
Jobbar som brevbärare och efter julledigheten så hade vi sjukt mycket att göra på jobbet, drog samtidigt igång med både dragkamp "Som jag kört till och från 4 år" och gymträning "Dock typ ingen benträning", jag cyklar var 3e arbetsdag och kör då portar, ca 45st vanliga utan hiss osv och sedan ungefär lika många med hiss samt postfack.
När jag för 2 veckor sedan körde min cykel runda så började jag få ont dom sista 15 portarna, och riktigt jävla ont dom sista 2, problemen var nerför trapporna. När jag sedan kom hem så små haltade jag ett tag och dagen efter fick jag känningar redan efter 2 portar "Har 4a st på min bilrunda då" Alltså mycket värre dagen efter.
Sen skulle jag cykla förra veckan och köpte ett billigt knäskydd från intersport för 80 kr, ej öppet för knät. Men detta gick inte alls, fick ont efter ca 15 portar och fick avbryta helt, samma igen dagen efter som första gången. Smärtan är som knivar typ, underifrån, inne i knät tycker jag det känns som. Hur löser man detta så fort som möjligt då jag behöver cykla på jobbet ? :( Mvh, skall tillläggas att jag jobbat som brevbärare i 6 år så är rätt van med belastningen, håller dock samma tempo jämt fast med varieriande postmängd ifs. Sen vet jag inte om dragkamp är slitande på knät ifs.
John
1965 • Stockholm
#2
30 januari 2014 - 13:25
Gilla 
Du vet inte om dragkamp är slitande för knät.....? Stå o hålla emot många gånger din vikt med belastning på knäna, jo det sliter rätt duktigt! Svårt att bli av med sk Löparknä, jag körde Walt Reynolds ITB special som både stärker o stretchar ITB bandet, sök på Google så hittar du Youtube klipp på hur man gör den korrekt. Lycka till!
1961 • Vetlanda
#3
30 januari 2014 - 21:49
Gilla 
Testade själv med en balansboll ,efter ca en vecka var den värsta verken borta.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.