Löpning Skador & Rehab 5 inlägg 4473 visningar

Ortoped/kiropraktor i Malmö/Lund

1983 • Malmö
#1
19 maj 2015 - 14:05
Gilla
Hej!
Min sambo har under de senaste 1,5 åren haft mer eller mindre ständig smärta i höften. Vissa dagar är värre än andra och hon är aldrig helt smärtfri. Hon beskriver smärtan som strålande från ländryggen hela vägen ner till foten. Hon vaknar ofta på natten och kan inte hitta något läge där det inte gör ont och om hon tar en joggingtur eller ett spinningpass så blir smärtan mycket värre några dagar efteråt.

Hon har gått till två olika sjukgymnaster och fått övningar som inte hjälpt, naprapat som inte hjälpt samt de senaste månaderna ortoped som hon inte upplever riktigt tar henne på allvar. Det har nu gått så långt att hon börjar ge upp och nästan finner sig i att aldrig mer kunna träna och att det alltid ska värka i vänster sida. Så fan heller säger jag! Finns det någon här inne med bra erfarenheter av någon duktig ortoped, kiropraktor eller annan specialist så tar vi tacksamt emot tips. Om de tar högkostnadskort är det ett stort plus. Tack på förhand!
Irene
1968 • Åstorp
#2
19 maj 2015 kl 18:00
Gilla
Har hon varit på IMC? Finns både på Helmfeldtsgatan och Fair Play Stadion i Malmö.
1980 • Staffanstorp
#3
19 maj 2015 kl 18:59
Gilla
Kulan idrottsskadecentrum(www.kulanic.se) är främst sjukgymnastik men har hjälpt mig fantastiskt bra, högkostnad gäller.

Frun rekommenderar Rådmansvångens kiropraktik som hjälpt henne med foglossnings/höftsmärta.
Ingrid Oredsson
1971 • Lund
#4
19 maj 2015 kl 22:29
Gilla
jag var hos en sjukgymnast på Betalhälsan på Ideon i Lund, Eva Ekesbo. Hon hjälpte mig när jag hade ont i höften. Det visade sig att för mig berodde smärtan på en disk i ryggen som "putade ut" lite och tryckte på en nerv och som gav därmed orsakade smärta i höften. Jag blev i stort sett helt bra, men behöver fortsätta göra en del övningar varje dag, men det är ju helt ok, så länge det hjälper.

1983 • Malmö
#5
20 maj 2015 kl 08:01
Gilla
Tack snälla, ni som svarat! Vi ska kolla upp ställena ni tipsar om.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.