Löpning Träning 3 inlägg 641 visningar

Erfarenheter av TSM Running

John K
1969 • Stockholm
#1
26 oktober 2023 - 18:55
Gilla
Funderar lite på att hänga med. Någon som har erfarenheter? Jag har ju egentligen ingen svårighet att motivera mig för mängdträningen, men det kanske kan ge lite nödvändig variation. Temat ”Ensam löpare i motvind/snömodd/minusgrader” känns lite uttjatat…
1965 • Kungsholmen
#2
26 oktober 2023 kl 23:35
1 Gilla
För tidig träning för mig. Sprang all pass ett år och var helt satt ur spel resten av dagen. Känns löjligt att springa på led i par som en skolklass. Passade inte mig.
Men tål man tidig morgonlöpning och är ok med att känna sig som en lågstadieklass så är det bra träning.
Oldboy
1952 • Danderyd
#3
27 oktober 2023 kl 00:40
1 Gilla
Kl 10 är ju inte okristligt tidigt. Jag håller med om att det kan vara påfrestande att springa på två led inne i stan, där det ibland finns andra att ta hänsyn till, men vill man ha draghjälp på långpassen och få prova på en mängd olika löppass så är det absolut bra, jag har varit med de flesta år, man lär ju känna rätt många med tiden, åtminstone delvis, det blir mycket snack under långpassen. Det här att man kan byta grupp efter dagsform eller ens eget syfte med passet är guld värt, jag har brukat springa en del pass i en "för snabb" grupp, iblnad med följden att jag fått avbryta, evetuellt vänta in nästa grupp och fortsätta i lägre tempo, funkar bara ibland, när flera grupper springer samma bana.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.