Råsta Runt 5 timmars

  1. För femte året i rad springer vi Råsta Runt, ett femtimmarslopp runt Råstasjön i Solna. Varvet är 2117 meter och har uppmätt maratonpassering. Årets lopp går lördagen den 11 februari med start klockan 10.00.

    Glada löpare och fantastiska funktionärer har troget kommit till Råstasjön en lördag i februari de senaste fyra åren. Den här hemsidan har dock, på grund av bland annat flytt, byte av dator och allmän underlåtenhet för innehavaren, vilat ett par år. Från och med är det dock här vi samlar informationen om Råsta runt igen.

    Anmälan görs till e-postadress lena@abcspringer.se.
    De trettio först anmälda får varvräkning och tid för maratonpassering. Fler än så klarar manuell tidtagning inte av. Alla som vill är självklart välkomna att delta, men får då sköta sin egen varvräkning och tidtagning. Ange i anmälan om du gärna vill ha tidtagning eller om du klarar dig lika bra själv. Vi ser gärna att de 30 som får tidtagningen fixad avser att fullfölja de fem timmarna/maratonsträckan. I övrigt kan ju alla som vill ha ett bra träningspass i sällskap komma och springa valfritt antal varv.

    Anmälningslistan till vänster fylls på vartefter anmälningarna kommer in. Initialt innehåller den alla som har hört av sig direkt till Lena och uttryckt ett, som jag uppfattat, seriöst menat önskemål om att delta. Hör av er om ni ändrat er så er plats kan gå till annan löpare!

    Välkomna till femårjubilerande Råsta Runt!

  2. Löpning
  3. Tidslopp
  4. 11 februari 2012
  5. ABC Springer
  6. www.abcspringer.se
  7. 100% terräng
  8. Solna, Solna, Stockholm, Sverige
  9. Jonas Wincent, Sala
  10. Totalt har 5 medlemmar registrerat resultat för Råsta Runt 5 timmars.

Träningsprogram

Nu har vi träningsprogram med smarta funktioner i Jogg-appen.
Du väljer själv din nivå och vilket datum du vill träna mot.
Vi bockar sedan av dina genomförda pass mot dagboken.

Välj ditt träningsprogram här!

Medlemmars resultat

  Namn   Distans  Snitt
1 Krister Lind 52,78 km 5:39
2 Jonas Wincent 50,77 km 5:53