1973 • Knivsta

Hemmastyrka

Fredag 3 maj 2013 11:27

Styrketräning - Allmänt
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Tåhäv, utfall, höftlyft, sit-ups på bollen, rygglyft från golvet, fuskarmhävningar, planka
20:00
Tid

Gilla passet

Gillas av Eva Fridman

Kommentarer

Eva Fridman - 3 maj 2013
Vad är fuskarmhävningar?
Jenny Fischer - 3 maj 2013
Jag har väl sagt att du har mycket starkare armar än jag... Jag måste stå på knä, orkar inte göra riktiga armhävningar (eller ens armhävning)... Haha. Det kan bara bli bättre! : ))
Eva Fridman - 3 maj 2013
Well, jag kör faktiskt oxå på knäna. Kör bara några på tårna men det beror främst på att jag annars får inflammation i mitt bröstben om jag pressar för hårt. Heter Tietzes syndrom. Inte många rätt på min sneda kropp men jag rör på mig ändå ;-)
Jenny Fischer - 3 maj 2013
Jag är förvånad! : ) Men då beror det alltså inte på bristande styrka, utan Tietzes Syndrom... Där ser man, man ska verkligen inte låta sig stoppas av kroppens alla knäppa syndrom.
I morgon har jag första passet över 30 km, var precis och handlade lite naturgodis, nötter och gott&blandat + banan som jag äter precis innan jag sticker ut (brukar dra iväg innan frukost). Rutten är bestämd, upplägget är lugnt fram till 20 km sedan lite höjning till tävlingsfart mellan 20-30, för av avsluta med 3 km lugnare igen. Vad jag ser fram emot passet! : )
Eva Fridman - 3 maj 2013
Härligt! Kommer gå fin-fint!
Själv kör jag 26 km i skogen. Kanske skulle kört asfalt men tiden ute blir ungefär lika lång som typ 30+ på asfalt så det blir bra det med :-)