1980 • Stockholm

Running for shelter - Sundbyberg

Lördag 17 september 2016 11:48

Löpning - Tävling
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Stafettlopp med jobbet.

Värmde upp genom att springa knatteloppet på ...500? 600? 700? m hand i hand med Sander. :) Ava sprang för egen maskin. Båda imponerade!

Jag kände mig helt okej nöjd med min insats också. Banan var riktigt tuff med många tärande backar, så denna tid fick duga. Mina lagkamrater var riktigt vassa, men inte inställda på att laget skulle placera sig bra eller något sådant, så helt ok att vara sämst...

Men... när jag fick se de officiella resultaten blev jag väldigt förvånad. 34:43??? Jag har svårt att se hur jag skulle ha kunnat mäta så fel med Runkeeper. Borde ha märkt om jag råkat pausa några minuter, eftersom jag höll koll på mobilen hela tiden för att se hur jag låg till. Sträckan stämde dessutom bra med vad Tobias mätte upp. Och jag räknade med att min egen tidtagning skulle vara någon sekund extra eftersom jag startade i god tid innan jag tog över stafettpinnen och efter att jag lämnat den vidare.

En av de andra fick tiden 31:08, så jag är lite misstänksam... fick hon min tid? Jag tror iofs inte att hon sprang på 34:43... menmen... skumt är vad det är.

...och hur som helst så sprang jag egentligen inte loppet officiellt sett, eftersom jag tog Magdalenas plats och mitt resultat är i hennes namn. :)
4,86   km
Distans
31:09
Tid
6:25   min/km
Snitt
Asics Gel Convector 2
Total distans: 
89:34:25
704 km

Resultat på sajten

  Namn Tid Snitt
1. Helena Ferry 31:09 6:25 m/km

Gilla passet

Tempo