Running For Shelter - Ursviks Motions Gård, Sundbyberg - Löpning, Tävling: 5 km | 31:54 | 6:23 min/km
1980 • Stockholm

Running For Shelter - Ursviks Motions Gård, Sundbyberg

Löpning - Tävling
Vaden klarade det! Så just nu känns det bra att jag inte drog mig ur. Kändes faktiskt inget särskilt alls först, men sen blev det mycket uppför och då kändes det stramt. Inte direkt ont men stramt/spänt/otäckt. Mot slutet kändes det mer hela tiden, men ingen större fara. Fick vadmassage sen! Det kändes ju då att det är något i den vaden, ajajaj. Och nu efteråt är det ömt som attans. Hoppas det släpper snart. Måste ju börja träna för att göra ett försök på PB-milen i Hässelby, det är inte långt kvar nu...

RFS är ju stafett och jag sprang sträcka 2. Jag tycker ju alltid att det är lite jobbigt innan man växlat, ska allt gå bra... så jag brukar försöka stå tidigt i växlingsområdet. Men idag kom jag för sent! Jag vet inte hur lång tid, men jag fick väl en stund adderat till min tid då antagligen. Eftersom det blev lite stressigt då jag förstått att 1:an redan var i mål lyckades jag inte få igång min Runkeeper förrän en bit in på banan, så jag har egentligen ingen egen uppfattning om tiden, men det kändes som att jag sprang långsamt ärligt talat (tog det lugnt pga vaden och har nog tappat lite fart av att inte ha sprungit på 2 veckor och varit lite allmänt seg) och då är 31:54 ingen dålig tid för mig.

Förra årets RFS fick jag officiellt 34:43, men hade själv mätt 31:09, vilket var lite märkligt.

16 september 2017 - 11:26

5   km
Distans
31:54
Tid
6:23   min/km
Snitt
Saucony Triumph I...
Total distans: 267 km
Träningspass från 

Resultat på sajten

  Namn Tid Snitt
1. Helena Ferry 31:54 6:23 m/km
Löparkalkylatorn >>

Kartor

Då Google numera tar betalt för sina karttjänster har vi valt att göra visning av kartan till ett aktivt val. Detta för att våra kostnader inte ska stiga okontrollerat.

Stjärnmedlemmar kan se kartor precis som tidigare.

Visa karta

Höjd

Tempo

 annons