1961 • Göteborg

Partille–Kåhög–Sävedalen

Söndag 7 oktober 2012 17:30

Löpning - Långpass
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Tänkte sticka ut tidigare på dan men fastnade framför sändningen från Chicago Marathon – riktigt spännande, med nytt banrekord för herrarna och spurtduell in i mål för damerna! Fortfarande riktigt skönt väder när jag väl kom ut, drygt tio grader och en sol som i alla fall i början av passet värmde lite.
Klockj*veln la av med cirka en kilometer kvar och sen var hela rundan borta när jag skulle ladda ner den, så passet är uppmätt i SportTracks. Tiden stämmer nog på 10 sekunder när, jag vet att jag startade klockan exakt 17:30. Pulsen är uppskattad från de värden jag såg medan klockan gick. I morgon är det jag som lämnar in klockan på reparation!
20,15   km
Distans
1:44:43
Tid
5:12   min/km
Snitt
150
Snittpuls
162
Maxpuls
Nike Air Zoom Elite+ 4
Total distans: 
118:54:10
1356 km

Gilla passet

Kommentarer

Mellanben - 7 oktober 2012
Låter verkligen som klockan behöver komma till GPS doktorn :-)) Känner ju igen GPS irritationen... Krånglande GPS er klarar inte vi tekniknördar av. Går ju knappt springa om man glömt den..eller den inte funkar :-))
Erik "Tricky" Fries - 8 oktober 2012
Japp, pass som man inte kan registrera räknas inte! ;-) Nu har jag i alla fall kört iväg klockan till Garmin i Billdal, det lät väldigt troligt att jag skulle få en ny men de ville ändå felsöka först.
Mellanben - 8 oktober 2012
Fast ibland får man besinna sig ..och inse att det går att springa utan ..även för oss GPS nördar :-).. fast det är ju svårt.. Samma doktor min hamnade hos :-). Och jag fick en sprillans ny med 3 mån kvar av garantin :-). Hoppas du får en ny
Erik "Tricky" Fries - 8 oktober 2012
Man kan springa utan GPS, men det är inte rätt. ;-)