Foto: Eva Fridman

Evas löparskola #5 fotledsrörlighet

Veckans träning


Senast gick vi igenom höftövningarna Jane fonda, musslan och åsnesparken. Idag visar PT:n och löpcoachen Eva Fridman fler sätt du kan träna utsida höft på.Och så tipsar hon om hur du tränar upp rörligheten i fotleden. Varför du ska träna som Eva Fridman: du förebygger skador, blir smidigare och starkare!

4 kommentarer till artikeln

1965 • Herrljunga
#1
30 mars 2014 - 09:33
Jag såg inte riktigt hur du hade foten på plattan. Ställer du dej på tå på plattan eller står du med hela foten på plattan och tippar framåt?
Jag har en del problem med korta vadmuskler och får en hel del problem med hälsenor när jag springer, detta borde väl även vara bra övningar för detta?
1962 • Gnesta
#2
30 mars 2014 - 20:52
Tack även för denna video med tips. Lite roligt är det allt att jag faktiskt hade plockat fram balansplattan precis innan du publicerade din video. Nu vet jag hur jag ska använda den också.
1971 • Göteborg
#3
31 mars 2014 - 10:41
Hej Viola!
Ja, ledsen att detta inte syns men jag har hela foten på balansplattan och vickar den långsamt fram och sen tillbaka för att jobba på fotledsrörligheten och det är när man kommer bak med foten som man jobbar med rörligheten i vaderna. Kör med både sträckt och böjt knä. Och ja, perfekt övning för detta!

Hej Jonas!
Bra där! Kul att man kan "damma av" gamla trotjänare man "glömt" så som balansplattan och även hopprepet :-D
0 •
#4
14 juni 2023 - 11:58
Welcome to my account cabbage is healthy food https://beardeddragonseat.com/ for bearded dragon click on link and get many knowledge
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.