Vilket landslag blir snabbast den 27 oktober? Foto: GORE-TEX

Sverige vs Norge - i ett rum

Om sajtenI somras körde vi utmaningen "Spring ett varv runt Fuerteventura" ihop med Playitas. Vi var många som motiverade vår sommarträning genom den. Nu är det dags för nästa äventyr.

Denna gång är det GORE-TEX som tillsammans med oss bakom jogg.se/cykla.se manar till en ny utmaning. En landskamp mellan Sverige och Norge.

Landskampen kommer att stå den 27 oktober. Platsen är ett rum i Stockholm och ett rum i Oslo. I vardera rum finns ett löpband och en motionscykel. Där skall också finnas 10 laddade tjejer och killar som skall representera sitt landslag.

Själva utmaningen handlar om att i en virituell stafett, via löpband och stationär cykel, ta sig från ena huvudstaden till den andra. Svenskarna skall till Oslo och norrmännen skall till Stockholm. Under resans gång kommer de utsättas för väder och vind genom att vi hemma framför webbsändningen styr klimatet i det vattentåliga rummet.

Lagledare för det svenska laget är brottaren Martin Lidberg. Vid hans sida behöver vi nu de 10 tjejer och killar som bäst kan representera respektive land. Därför öppnar vi nu anmälan för alla dem bland oss som vill vara med i utmaningen.
(Norska medlemmar hittar anmälan här)

Anmälan är öppen till 10:e oktober. Därefter kommer en jury nominera 20 personer. Bland dessa röstar vi sedan fram vårt landslag.

Så kära cyklister, löpare och annat modigt folk. Nu kör vi.


Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.