Trail & Inspiration

Frågor – Om mig. Del 2

balans
9. Mina inspirationskällor

Delvis jag själv, om jag ska vara ärlig. När man märker att träningen ger resultat, vill man fortsätta förbättre sig själv, vilket automatiskt ger mersmak. Att sedan skriva och dela med sig av träningen är faktiskt också roligt.
Dessutom är det många av era bloggar som är oerhört inspirerande! Som jag har sagt förut, jag följer nästan för många bloggar för mitt eget bästa, men det är så roligt att läsa om er andra och er träning! :-)

10. Då mår jag som bäst
Efter ett pass. Oavsett om det är terränglöpning, spinning, styrketräning eller yoga. Träning gör att jag mår bra! Punkt. Sen att man kan vara GALET trött och/eller smått illamående under passet, är en annan sak… ;-)

11. Favoritkonditionsträning
Löpning, utan tvivel! ”Enkelheten” må vara en klyscha, men den är också sann. Sen att det är så enkelt att det räcker med BARA ett par skor (som jag varit inne på tidigare) det vete tusan.

12. Favoritidrott
Om jag ska utföra den själv är det nog volleyboll. Riktigt roligt! Eller ridning. Räknas det som ”idrott”?
Vad gäller att titta, skulle jag utan tvekan säga skidåkning. Längdskidor. Älskar det; distans, sprint, skidskytte, you name it.

13. Mitt bästa kosttips
Jag har sagt det tidigare; kost är inte min starka sida. Jag har hyfsad koll och försöker välja det bästa i affären. I alla fall vad gäller vissa produkter. Jag köper t.ex. alltid ekologiska mejeriprodukter och ekologiska ägg.
Jag tror att man kommer lång med sunt förnuft! Att framför allt äta varierat, men även blandat, både vad gäller kolhydrater, fett och proteiner. Jag är övertygad om att kroppen behöver allt det ovanstående, oavsett vad alla dieter säger…

Vad gäller min egen kost i allmänhet, äter jag nog större portioner än vad som rekommenderas. *harkel* Men jag älskar mat! (Och choklad..!) Hade jag haft råd, hade jag gärna haft en personlig kock här hemma. :-D


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.