Nytt hem – men vad ska jag köpa för crosstrainer?

Efter att i många år ha bott i lägenhet flyttar vi i slutet av maj in i vårt nya hus. Och som jag längtar! Det här har jag velat länge!!!

Det är många saker jag ser fram emot med mitt nya hus. För att nämna några…
Att äntligen få inreda mitt hem som jag (vi) vill ha det
Att äntligen få en walk-in-closet så jag kan få överblick över mina kläder
Att äntligen ha en egen liten trädgårdsplätt för allt från grillning till barn- och hundlek
Att äntligen ha utrymme för en alldeles egen crosstrainer

Och om vi stannar till lite vid just den sista punkten… crosstrainern…
Ibland är det ju extremt motigt att ta sig ut på ett löppass. När regnet faller iskallt och i motvind. När snön smält på backen och sen frusit till ett glashalt islager. När klockan blivit över nio på kvällen innan jag har möjlighet att ta mig utanför dörren (mitt i den mörkaste vintern). Och när snön har fallit och det enda som är plogat är bilvägen – oftast med snövallar över hela trottoaren som resultat.
Eller för den delen när jag är ensam hemma med Cornelia och hon har lagt sig för kvällen, och själv sitter jag fast i lägenheten sugen på att träna men utan möjlighet att ge mig utanför dörren. Ser till och med framför mig hur vi (någon gång i framtiden) ska kunna vara i samma rum – jag tränandes på min crosstrainer och hon lekandes med sitt Pippi-hus eller med ett ritblock… alldeles på egen hand. (Ok, det där sistnämnda kanske är en utopi, men man kan väl få drömma?!!)

crosstrainer?

I alla fall, jag ser verkligen fram emot att äntligen kunna köpa mig en crosstrainer. Frågan är bara – vad ska jag köpa för modell? Vad behöver jag tänka på? Tips någon?


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.