Jämn match i Nacka sporthall

Det var en jämn och vi spelade riktigt bra. En match med bra lagspel och bra stämning i och mellan lagen. Skuru hade en spelare som lyckades hålla riktigt högt tempo matchen igenom. Imponerande. Mot slutet av matchen blev det lite för spännande då matchen hade kunnat avgöras på straffar.

När jag hade bytt om och väntade in att matchen innan skulle sluta kände jag mig lite skakig. Som när man druckit massa kaffe men utan att äta. Visst hade jag druckit kaffe, men jag åt ordentligt hela dagen. Dessutom satt jag och gäspade där på läktarn medan jag kollade på några tonårskillar spela en fartfylld match. Blev förundrad över en del domslut som den ena domarn tog. Han blåste foul på situationer som inte borde ha varit och missade flera andra.

Det behövdes en uppvärmning för att tröttheten skulle försvinna. Att få upp pulsen lite var precis vad jag behövde trots att det gjorde lite ont innan (den typ av "smärta" man känner när man är trött och man måste röra på sig).

BasketbollOch när det var dags att starta matchen hade jag piggnat till på ett sätt som gjorde att jag kände mig taggad. Mina skott ville sig inte riktigt, men ett par pinnar lyckades jag peta i. I övrigt en riktigt rolig match för vi fick igång ett lagspel större delen av matchen även om passarna i vissa fall, pga av stress hade kunnat vara bättre.

Men med högt tempo, bra returer och snabba uppspel gjorde vi ändå en grym match. Vi spelade jämnt hela tiden, lite för jämnt mot slutet.

Samma domare som dömde matchen innan började göra samma konstiga domslut i vår match och tyvärr var det inte till vår fördel. Jag blev utfoulad och humöret var inte det bästa då jag kände att 2 av dem var helt felaktiga. När jag gick av planen kände jag mig arg. I slutminuten kunde matchen ha avgjorts. Tjejen i Skuru som hela matchen satt 100% av sina straffar missade nu en. Vi ledde med en poäng och var tvugna att ha is i magen och göra avslut med så knapp tid att de inte skulle hinna göra ett anfall. Det lyckades vi med och vann med endast 1 poäng.

I god sportsanda gladdes vi åt vinsten och tackade Skuru, domarna, sek och publik, även om den på våra matcher är ganska liten skara. Skuru gjorde också en bra match med schyst spel. Vreden hade vid det här laget runnit av mig.

Det var en skön vinst, en vinst vi behövde då det gick lite si sådär precis före jul.

Efter en dusch åkte jag hem och konstaterade att det skulle bli en sen middag. Jag tycker att det är optimalt att spela vid 14-tiden. Då hinner man äta lunch innan, smälta maten och komma hem hyfsat för att göra middag. Men man får planera med lite mellanmål, helt enkelt.

Idag blev det lamfärsbiffar och melonsallad med fetaost. I fitness står det att det är optimal mat efter träning. :)

Medan jag stod och stekte biffarna pratade jag i telefon med min gamla tränare från tiden jag spelade i flicklag. Vi kommer att få samarbeta på våra tisdagsträningar då han ska hoppa in i 99-laget. Jättekul!

Nu är jag toktrött och redo för sängen. Sådär härligt trött. God natt!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.