Föreläsning som ger gott och gör gott

I år är det andra året som vi arrangerar tjejmarathon. Vi gick ut hårt första året och fick verkligen superpositiv respons på vårt lopp, så givetvis vill vi prestera lika bra i år, eller nä jag skojar bara, ni känner ju mig och Annie, vi vill förstås steppa upp och göra det ÄNNU bättre. Vi kan aldrig nöja oss med att göra det likadant när det finns så mycket nytt att hitta på hela tiden! Vi försöker därför tänka i nya banor kring hur vi kan samla in pengar till årets organisation, Hungerprojektet. En av de nya sakerna vi sysslar med är föreläsningar. En annan är workshops för löpstyrka. Mer om det senare.

Det kommer att ske föreläsningar både i Göteborg och Stockholm, och eventuellt även på andra orter. Först ut är Sophia Sundberg som föreläser i Stockholm den 8 april. Missa inte chansen att lyssna på denna inspirerande tjej!

Sophia är en av våra bästa långdistanslöpare och tävlar snart i EM på 100 km! Hon är utbildad kostvetare vid Umeå Universitet och har även läst idrottsmedicin. Därtill certifierad löptränare kostrådgivare och ledare på Team Stockholm Marathon. Sophia föreläser regelbundet för flera idrottsförbund och har gett tips i TV4's morgonsoffa såväl som i radio.

När: Måndagen 8 april

Tid: 18-19.30

Var: Exceeds fina lokaler på Kungsgatan 53 (mer info kommer)

Pris: Per donation! Sopia ställer upp ideellt och så gör vi och Exceed också. Ni ger valfri summa. När du fått din plats bekräftad sätter du din donerade summa till vår insamling hos Hungerprojektet.

Anmälan och frågor mailar du till tjejmarathon(@)gmail. com

Varmt välkomna!

tjejmarathon långpass 1 Göteborg


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.