Trött hvud till trötta ben.

Usch fy vilken natt, hann precis somna när den stora killen kom upp i vår säng, växtvärk. Har väldigt ont av det och oftast på natten. När väl han slappnade av och somnade började sambon såga stockar och då menar jag rejäla stockar. Sedan satte tankarna igång, tentan, praktik och framtida jobb. Det var länge sedan jag grubblade på nätterna men jag har också varit så trött att jag har däckat som en klubbad säl varje natt.

Sedan har det varit fullt ös på praktiken och vad mycket jag lär mig, framförallt när komplikationer uppstår. Behöver inte vara allvarliga men t.ex  om en patient svimmar. Även fast jag har läst det i teorin så blir det helt annat i praktiken. Jag lär aldrig glömma hur jag skall handla om jag stöter på det igen.

 Gäspade nog hela vägen hem från praktiken men eftersom det stod 7 km på schemat var det bara att förbereda sig mentalt på det. Väl hemma var det att slänga ihop dagens middag och samtidigt byta om, shit så effektiv jag har blivit. Placera familjen vid middagsbordet och själv snörade jag på mig löparskorna.

Vilket perfekt väder det var att springa i, ingen blåst och lagom temperatur. Det var inte förrän i slutet på rundan som jag kände att det var riktigt halt på sina ställen. Inga problem med andningen idag men lite trött i benen vid 6 km.

Idag blev det 7 km på 42:50 och snittid på 6:07.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.