Viloperiod och inspiration inför vintern

Jag är mitt i välbehövliga viloperiod just nu och det är rätt skönt att vila kroppen även om suget efter att få sätta igång seriös träning är stort. Säsongen infriade ju tyvärr inte de förväntningar som fanns även om där fanns enstaka ljusglimtar som ändå gav blodad tand.

Det blir svårare och svårare för varje år som går att överträffa föregående år. Helt naturligt såklart med tanke på att alla personbästan stadigt blivit bättre. I år var det bara ett banrekord som slogs, detta i Trosa Stadslopp. Men jag värdesätter den tiden rätt bra eftersom jag sprungit det loppet fem ggr nu och pressat tiden ordentligt.

Armband till min nya Sony Xperia Z1

Jag har aldrig varit någon statistiknörd och alltid varit dålig på att föra träningsdagbok och räkna kilometer jag avverkat. Intresset har helt enkelt inte riktigt funnits där till skillnad från de flesta av mina träningskompisar som loggar vart enda steg de springer och kilometertider. I vinter tänkte jag att det skall bli ändring på detta som ett sätt att finna ny inspiration i träningen. Jag har precis köpt en ny smartphone och valet föll denna gång på en Sony Xperia Z1. Jag har haft iPhone innan men tänkte att jag skulle testa något nytt. Till mobilen passade jag även på att köpa ett Sony Xperia Z1 armband och laddade ner en träningsapp till mobilen. Nu jäklar ska det loggas kilometer och redovisas i vinter med den nya mobilen i sportarmbandet!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.