Den som inga strumpor har...

...får gå med skavsår som han förtjänar.

Massor att packa inför dagen, vilket jag brukar göra kvällen före. Vi förbereder barnens kläder och försöker samla ihop deras ytterkläder så att allt bara är att hoppa i. Gör detsamma med mina egna kläder, samt förbereder ev träningskläder och skor, samt matlåda. Oftast går det hela bra men det är många saker att hålla koll på, i synnerhet då man är så förvirrad som jag kan vara.

Fick med mig det mesta idag, barnen var med båda två liksom deras kläder. Matlådan var med minus tzatikin. Träningskläder och skor för löpband var med, men inga strumpor att springa i! Funderade på att ta de jag hade på mig men att jobba halva dagen utan strumpor lockade inte. Dessutom är mina skor sömlösa på insidan vilket gjorde att jag valde att springa utan strumpor.

Och det gick jättebra, tills det gick åt helvete. Skavsår på ena foten efter intervall 2 av 4. Tog beslutet att i det läget kunde jag åtminstone köra intervallerna och ta smällen. Försökte till och med att fixa nedjoggen men då började det kännas på riktigt och jag klev istället av och linkade in i omklädningsrummet. Det kostar på att vara glömsk.

För övrigt ett jobbigt pass i all sin enkelhet. 4x2 km i en fart strax över tävlingsfart på 5 km, med 2 minuters gå/joggvila. Ser rätt harmlöst ut på pappret men det är alltid lätt att vara kaxig innan passet.

 

http://johnnysellven.com/?p=1149

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.