If it´s important to you, you will find a way. If not, you`ll find an excuse.

Sjukling?

Gomorron!

Sliten igår morse och sen kom smällen på jobbet med ont i bihålorna och början till förkylning. :(

Igår kväll var jag dum nog att ta nässpray innan jag skulle sova vilket inte var så smart med smärta i bihålorna.. Ni förstår inte hur ont det gjorde!! När smärtan äntligen lagt sig så blev det slem i öppningarna mot munnen så jag omöjligt kunde andas, varken genom näsa eller mun. Gårdagskvällen var ett rent helvete..  Vet inte vilken tid jag äntligen lyckades somna men det var sent..

När klockan ringde imorse så kände jag mig bättre, snorig men inte farligt och smärtan i bihålorna var betydligt bättre. Trött i kroppen men inget ont i hals eller direkt försämrat allmäntillstånd. Smart tjej gjorde ändå rätt och somnade om istället för att ge sig ut att motionera. :) Blev en kort sväng med Leon bara så han fick komma ut lite innan jag åkte till jobbet.

Vi får se hur det hela fortskider under dagen, känns allt bra blir det gymet i eftermiddag annars så vilar jag. Hoppas för allt i världen att kroppen kan göra sig av med detta fort, vem vill ligga hemma hela helgen..? :(


Ha en fin torsdag!

Kram C

4 kommentarer till inlägget

Tanja Werner
1968 • Malmö
#1
6 mars 2014 - 09:42
Krya på dig och det var verkligen smart att somna om! Vila behövs även för en lite sjuklig Ultra ;-))
Camilla Green
1982 • Linköping
#2
6 mars 2014 - 09:46
Med tanke på hur jag känner mig nu på jobbet så vill jag inte ens veta hur jag mått om jag sprungit imorse! :S Tack Tanja!
Charlotta Sahlström
1972 • Täby
#3
6 mars 2014 - 12:02
Krya krya Camilla! Vad roligt att du är så klok att du lät bli:-) i värsta fall får du vila hela helgen så du kan både springa och jobba igen på måndag!
Henrik Berg
1981 • Östersund
#4
10 mars 2014 - 15:58
Inte kul! Hoppas det går över snabbt som bara den!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.