Tjejer i parken

Bytte idag bort ett stabsmöte, bland annat för att vi var ganska reducerade på kontoret men framförallt för att det var mycket trevligare att samspråka under ett träningspass i "Det stora kontoret". Maria, Anna och jag stack ut från kontoret vid 10-tiden och joggade iväg till Frognerparken. Väl på plats i parken så siktade vi in oss på den 5-kilometers slinga som alla damerna i vårens Iform-lopp skall springa för att sedan efter det åter jogga hem till kontoret.

Anna fick ganska tidigt ont i ena benet och gjorde en alternativ runda i parken, Maria och jag löpte vidare för att mot slutet av rundan återsamlas och jogga de sista kilometrarna i grupp igen. Fascinerande hur olika det är, Maria klagande över hur jobbigt det var men som ändå löpte graciöst och enkelt, flöt liksom fram där man själv kände sig allt annat än smidig och lätt.

Rundan slutade som en gång tidigare på 9,05 km och visst var detta en riktigt bra start på dagen :)
Efter duschen på Bislett stadion så satt det riktigt fint med lunch, idag åt den tjocke en omelett med lufttorkad skinka och lite brieost ovanpå, det var gott vill jag lova. Förhoppningsvis fortsätter det att peka nedåt på vågen, hittills ca 7,5 kilo och till helgen hoppas jag vara under Radion igen som frugan brukar säga. Med radion menar hon Mix Megapol som sänder på sina 107,3...men jag vill ju helst nå P4 på sina 101,9 eller P3 på 99,4 men det tar väl ett tag till innan man är där.

Nu blir det vila några dagar innan jag lovat bort mig till Risvedens provlöpning och när jag ser hur trött jag är efter  knappa milen så undrar man ju om man är frisk som tänker på 17 eller 18 km på låååååångfredagen. Eventuellt kommer det glada paret Robertsson och håller mig sällskap (om de nu kan springa så sakta) men det blir väl Patrik som får hämta mig med sin ATV när jag inte orkar mer ;)

Ha det bäst / Anders

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.