ÖSK-loppet: Hjälp mig samla in pengar till föräldralösa barn i Ghana

Förra året sprang jag ett välgörenhetslopp, ÖSK-loppet, för att hjälpa Time for Ghana att samla in pengar. Det gick utmärkt och vi drog tillsammans in över 20000:-. Men målet i år är såklart att slå denna summa men för att kunna göra det behöver jag sponsorer som kan tänka sig att att ställa upp för en god sak, både privatpersoner och företag är välkomna att hjälpa till.

 

 

 

Upplägget är så att vi springer på en bana som är ca 500 meter, målet är att springa så många varv som möjligt under 30 minuter. Förra året mäktade jag med 19 varv och tack vare mina sponsorer kunde jag bidra med 4280:- till insamlingen. Mitt egna mål denna gång är att försöka springa 20 varv, samt att samla in betydligt mer pengar för min egen del. För att göra det behöver jag som sagt hjälp. Den minsta summan att donera är 20:- per varv jag hinner springa, ju fler som kan hjälpa till desto bättre såklart.

 

Time for Ghana är två tjejer som på ideell basis samlar in pengar för att kunna ge föräldralösa barn i Ghana en möjlighet att gå i skolan. Under 2013-2014 har de lyckats att samla in över 310000:-! De gör detta genom deltagande i olika lopp, främst cykling men även inom löpning och triathlon. Då jag jobbar som naprapat känns det naturligt att bidra med behandlingar, så de slipper känningar och skador som annars kan sätta käppar i hjulen för deras satsningar. Men genom ÖSK-loppet kan jag, med hjälp av andra, bidra med mer.

 

Känner du att du vill hjälpa till, eller känner någon annan som kan vara intresserad är ni varmt välkomna att kontakta mig. Enklast är att skriva en kommentar till det här inlägget, eller skicka ett mail till johnnysellven (at) hotmail.com.

 

http://johnnysellven.com/?p=2419

 

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.