Salomon Trail Tour 2015 – alla kan dra till skogs!

Foto från tävlingen ifjol, hoppas på varmare väder i år

Två veckor kvar nu tills första deltävlingen av STT2015 går av stapeln, denna gång i Trosa där Åda Wild Boar gick i höstas. En hel del nyheter lanseras för i år för att evenemangen ska bli ännu bättre, sprinttävlingar, fler ultror och knatteklass på alla lopp. Det är sjätte året som touren körs nu och det slår mig att jag alltså varit stigfrälst så länge.

Tjurruset, Höstmilen, Rosenkällaloppet, Kolmårdstrailen… så började det men 2013 vart det tillskott i form av Kullamannen, Sthlm Trail, Hellas och på den vägen är det. Varje år lite bättre, lite tuffare men framför allt bättre upplevelser och jag tror verkligen inte att vännerna i Åda tänkt nöja sig med något sämre.

53+ då? jag har ett långpass i år… på 30km som tog 3h40, dvs inte i närheten av tiden det lär ta där uppe. Jag har inte heller anmält mig än i min ovisshet. Vi får se hur det blir, kanske ”bara” drar 22km och målhänger med vännerna, nåt gott att äta och en kamera i handen, men det lockar samtidigt mer med ultra, fler kilometer per krona och framför allt mer upplevelse per krona!

Om man inte tycker att 53km, eller 22 heller för den delen lockar så finns det även sprinttävling den 17e, sen 3km (+barnklass) och 11 man kan springa som också kommer ge både utmaning och naturupplevelse. Vill man inte springa alls så är det skitfint däromkring och som jag förstått det kommer det att finnas finfin mat på plats också.

Ses vi? TNT kommer förmodligen vara välrepresenterat som vanligt, verkar som att alla jag känner är taggade till tänderna inför det här avstampet.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.