Viktor Johansson PT

bara att ladda om, ny tävling - Lindènarullen 31 km

Som sagt, jag var osäker på min form inför lördagens Isaberg Final Climb, men kroppen svarade riktigt bra. Så det var bara hem och ladda om för nästa tävling.

Lindénarullen är en tävling med individuell start, vilket jag tycker både är kul och utmanande. Det blir liksom mer pannben när man kör själv. Här kan man inte ligga i rulle och mygla utan här är de fullt ös hela tiden.  Till skillnad från förra året var det i år 31 km. Eftersom tävlingsklassen körs med PU-hjul anmälde jag mig även i år till motionsklassen. Jag har direkt ingen ambition (än i alla fall) att tävla och träna på snabbare hjul. Jag tänker snarare tvärtom, jag ska snart införskaffa mig i ett par 4or.

Kort och gott blev det ett lopp i pannbenets täcken. Jag  lyckades hålla mig borta från bekvämlighetszonen. Dessutom var jag riktigt nöjd att kroppen faktiskt klarade av två genomkörare under en och samma helg.

Snabbast totalt var Philip Askerot som hade 1:06:16. Daniel Nordebo fick tiden 1:06:39. Sedan följde Johan Kanto med 1:07:20 och Johannes Andersson, Ski Team Skåne med 1:07:30.

Snabbast bland tjejerna var Erika Karlsson, Nybro Ski 1:22:21 före hemmaåkaren Elin Arwidson, OK Lindena, på 1:36:01. Annelie Lindroth, Björnstorp, som åkte D35 var nästa tjej på 1:42:20. Längd.se

image

Själv lyckades jag inte vinna motionsklassen. Jag åkte in på andra plats med tiden 1:33:32, 2 min efter hemmaåkaren Peter Andersson. Mer bilder och resultat hittar ni här

image

Som ni ser körde jag med min nya camelback från Vallashopen. Det var den bloggande skidnjutaren Adam Steen som inspirerade mig att köpa denna. Smidig och enkel väska där du får med dig 2 liter vätska. Perfekt på tävlingar och långpass!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.