Holy skavsår Batman

Lyckades dra på mig överjävliga skavsår idag. Eller värmeutslag. Eller någon kombination. Sprang till jobbet i mina vanliga träningskläder och ryggsäck, som jag alltid kör med. Känner en bit in i passet att något inte står rätt till, men i det läget måste jag ju till jobbet. Väl framme så avslöjade spegeln massiva skavsår över ländryggen, som svider något så förbannat just nu. Tack och lov för snälla arbetskompisar, där en skjutsade mig hem. Nu lär det inte bli någon löpning de närmaste dagarna är jag rädd…

 

Besparar er bilder, tror det var illa nog att jag kände något behov av att visa upp mitt elände lite på jobbet. Men är man gnällig så är man det antar jag. Nu ska jag försöka kurera mig så snabbt det går och hoppas att det fungerar att cykla istället utan att det svider sönder huden. För duschen var inte rolig upplevelse direkt efter löpturen kan jag garantera.

 

Min gissning ligger på tvättmaskinen, att den på något sätt inte lyckats skölja ur tvättmedlet. För det är som sagt samma utrustning som tidigare och det har fungerat bra länge. Nåväl, slut på gnället nu ska jag sova istället.

 

 

The post Holy skavsår Batman appeared first on johnnysellven.com.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.