Sveriges Viktigaste Löparblogg

”Sveriges viktigaste löparblogg”. Det är min nya byline och bygger på att min blogg är den enda löparbloggen i Sverige som ger perspektiv på det som händer och sker inom löpningen. Den enda bloggen i sitt slag.

Den enda bloggen som ifrågasätter konventionerna. Den enda bloggen som vågar gå mot strömmen, och om min blogg försvinner så finns det ingen annan löparblogg att falla tillbaka på och få perspektiv, och det är just därför min blogg är "Sveriges viktigaste löparblogg".

Jag blir glad när jag i kommentarfältet får positiv feedback från till exempel LG Skoog som innan han slutade blogga skrev i en kommentar att; ”Du gör det bra med din blogg. Och du vågar sticka ut och röra om i grytan”.

Jag blir glad när jag till det förra inlägget som heter ”Är AbebaAregawi ett offer” får kommentarer på twitter från Claes Åkeson som skriver; ”Agree till fullo. Gillar inte att dom som förut stod och solade sig i glansen nu sopat under mattan och vill glömma. Inte rätt”.

LG Skoog och Claes Åkeson håller troligtvis inte med mig i allt jag skriver. I fallet Ekvall och OS tycker de förmodligen tvärt om (fast det vet inte jag), men jag blir ändå glad när jag ser enskilda individer kommentera och diskutera min blogg i olika sammanhang. Det kan vara på twitter, diskussionsforum, blogginlägg eller i kommentarsfält. Jag blir glad när min blogg nämns, och det spelar ingen roll vad som skrivs. Positivt eller negativt. Jag blir glad oavsett.

Jag blir också glad när jag ser att mina inlägg gång på gång hamnar högst upp på Joggs topplista över mest lästa inlägg. Detta trots att jag aldrig någonsin fått hjälp att på något sätt marknadsföra min blogg. Med mycket små medel och resurser konkurrerar jag med de största. De största bloggarna med de största nätverken som de använder för att marknadsföra sig själva.

Jag blir glad när jag ser att min blogg inte drabbats av sviktande besöksstatistik som andra tidningar och löparbloggar. Tvärt om. Hos mig ökar besöksstatistiken och ”Sveriges viktigaste löparblogg” är här för att stanna. Så länge det finns perspektiv, så länge kommer "Sveriges viktigaste löparblogg" att stanna. Den positiva feedbacken och bekräftelse bloggen får visar att min blogg behövs. Den behövs mer än någon annan löparblogg.

1 kommentarer till inlägget

Åsa Bergman
1983 • Fagersta
#1
28 augusti 2016 - 14:42
Jag är fangirl till dina texter! :-)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.