Ett mål avklarat

I höstas när jag började jogga igen hade jag två mål. Dels ville jag kunna springa i Central Park på min vårresa i NY och sedan ville jag springa runt Växjö Sjön utan att skämmas. 

Idag klarade jag av ett av målen. 

Det har varit en ganska tuff resa med avsliten baksida som fortfarande inte är helt ok. Baksidan gjorde att jag inte vågade ta något löpsteg men idag var det att kryssa av mitt andra mål.

Jag har sprungit utomhus men då letat upp tomma löpspår långt ifrån vanliga gångare eller cyklister. Men i morse var det dags för varvet hemifrån och runt växjö sjön. Det gick oväntat bra med en för mig helt ok joggingfart utan att ta ut mig och baksidan kändes ok. Fördelen med att springa runt sjön är att det är relativt plant. Så fort det blir uppförsbackar känner jag att styrkan inte finns i baksidan. 

Nästa mål som jag har är att jag ska kunna njuta av löpningarna i sommar på min semester i Italien. Finns några alternativa varv där nere vid havet som jag ser fram emot. 

Ett betydligt längre mål är att jag börjar snegla mot GBG varvet 2018. Verkar vara en härlig upplevelse och som den gamla elitidrottaren vill jag gärna ha struktur och mål.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.