Skövde 6 timmars 2018 10 mars 66 km

Skövde 6 timmars 2018 10 mars 66 km

Jag det var länge sedan jag körde lopp. 

Men hade enfin helg i februari med landslagsgruppen på Bosön där är det väldigt många duktiga med.och så mycket god mat och fika jag typ frossade imponerade dem som håller på med LCHF och kan låte bli dem där goda kladdkakorna det kan inte jag den helgen blev det runt 12mil tro jag fint runt lidingöspåret och vilse på reflexbanan där men kul.

Nu åkte jag Maria och Martin till Skövde mest som ett långpass och Martin följde med som coach usch tråkigt och vänta i 6 timmar han hade varit lite förkyld annars hade han väl tänkt köra lite 

Det var grått vi hade gått upptidigt magen krånglade lite. Hämtade upp Sandra inte heller hon var jättepepp. Jag hade kört nästan som vanligt i veckan med 10-18 km varje dag utom fredag jag var inte alls peppad. Vi skulle runt en park 1200 m( en liten backe fanns) och där skulle vi springa runt i snömodd, isfläckar och grus. Hade ätiti en rejäl frukost hälsade på ganska många bekanta som var där och skulle köra årets första långpass. Jag tog det lugnt och småjoggade som jag brukar och tog det lugnt och pratade med Tobias Lindström om hans kommande äventyr. Jag blev varvad så många gånger av snabba Sofia och nån annan tjej och massa grabbar. Ganska snabbt var det toa besök och jag sprang inte sedan mer med Tobias. Då tänkte jag att jag lika gärna kan försöka hålla ett hyggligt tempo fanns inte så mycket annat och göra. Försökte och undvika och titta på klockan men gjorde det nu iaf och tiden gick såå sakta. Drack väldigt lite och åt ganska lite också, varför vet jag inte var nog lite lej. Men kom ihåg att efter ca 2 h när jag väl åt något var det jordnötter och gelehallon och det var helt fantastiskt .Sedan sprang jag ifatt Sandra och hon skulle kliva av sa hon. Sedan hände det inte så mycket mer folk slutade och varva mig och 1timmars och 3 timmars blev klara. Äntligen var det bara 1 h kvar jag var ganska trött i benen och kunde inte trycka på varken i backen upp eller ned.  Men äntligen kom sista timmen och folk hejade benen orkade lite till jag hade ingen koll på damtoppen och Martin var där och hejade och Hasse och slutligen stoppsignalen. Som vanligt spurtar man ju dem sista meterna jag kunde iaf stå upp. Mest stel och blev fort kall men inte ont det var bra.

Sedan en efterlängtad varm dusch på hotellet i Skövde och gemensam middag mycket trevligt och lite gött snack med Janne och Gunilla och sen hemåt. Slutade 4 denna gång med ettan bara 700 meter framför. Ett bra långpass men inte så pepp på rundlopp men verkligen ett superfint arrangmang och mycket mat och dryck och service Reima är super duktig.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.