Barebells Blueberry Cake

Har ni testat den här nyheten från Barebells ännu? Jag hittade dessa på Hemköp i Nordstan, så tänkte såklart att jag måste prova! Jag gillar ju verkligen deras sommarsmak Lemon Curd med det där sötsyrliga fruktiga (och hoppas verkligen att den ska bli en del av ordinarie sortimentet!). Tro det eller ej, men jag är ingen chokladtjej – långt ifrån. Jag tycker snarare att choklad hör hemma på julen och ingen annanstans. Jag föredrar alltid det syrligt friska framför det mustigt söta. Och Barebells Blueberry Cake gjorde mig inte besviken. Nu är jag iofs förkyld när jag provsmakade den för första gången så mina sinnen är lite off, men jag tyckte den var hur god som helst. Söt och frisk med mild och krämig blåbärssmak. Just blåbär gör ju sig så himla bra i den här typen av godsaker tycker jag. Konsistensen på själva “mitten” är dock lika seg och torr som proteinbars brukar vara (kan dom inte göra en proteinsmet som smakar som Mars någon gång), men den vita choklad-coatingen smakar himmelskt, speciellt med lite krispiga blåbärsbitar på. Jag tycker dock inte att den slår Lemon Curd, och ibland är det riktigt gott med en salted caramel, men annars […]

The post Barebells Blueberry Cake appeared first on Emma Hällbacka.

7 kommentarer till inlägget

Monica Carlsson
1971 • Partille
#1
23 september 2019 - 21:06
Hej, är inte detta blogginlägg mer en reklam för energikakor?
1988 • Göteborg
#2
25 september 2019 - 12:16
@Monica Nej det är inte reklam, det är en recension. Jag köpte dem på Hemköp eftersom de var en nyhet och tänkte testa. Är ju inte heller energikakor, utan en proteinbar med fokus på protein och inte kolhydrater/energi. Sedan om någon vill köpa dem genom min reklamlänk och ge mig en liten inkomst utan extra kostnad så uppskattar jag ju såklart det, vilket jag också tydligt märkt ut i början av blogginlägget, vilket du se när du klickar in på det.
Monica Carlsson
1971 • Partille
#3
25 september 2019 - 18:36
OK, för mig som läser blogginlägget på jogg.se så var det oklart. Och OK, definitionen "recension" utan köplänkar kanske är mer rätt än "reklam" då. Och ja, protein, inte energi, jag är uppenbarligen inte insatt i dessa typer av produkter. Jag tänker inte ge mig in i någon jättediskussion kring detta, jag lovar. Over and out!
1988 • Göteborg
#4
25 september 2019 - 20:08
@monica jag har ställt in så att man inte kan läsa hela inlägget på jogg, man måste klicka in för att få inlägget i sin helhet och då får man även med märkningen och länkarna. Eftersom jag inte får betalt för att skriva inlägget så får det väl högst anses som "gratisreklam" men vem har inte tipsat om prylar och varumärken här på jogg? ;)
Monica Carlsson
1971 • Partille
#5
25 september 2019 - 21:19
OK igen, trots att jag sa att jag inte tänker ge mig in i någon diskussion. Funktionen/finessen med stympade blogginlägg på jogg hade jag inte tänkt på. Jag gör en pudel. Ursäkta!
Thobias Ligneman
1967 • Västra Ingelstad
#6
26 september 2019 - 07:26
Märkningen bör framgå även på Jogg för att undvika missförstånd, man ska inte behöva klicka till originalbloggen för att få veta att det är sponsrat. Tips till nästa gång :-)
1988 • Göteborg
#7
26 september 2019 - 11:23
@Thobias: Märkningen är en bild som ligger överst, och jag vet inte varför bilderna aldrig kommer med. Men inlägget är inte sponsrat, jag har köpt barsen för egna pengar och på eget initiativ. Märkningen gäller en reklamlänk, som inte heller följer med till jogg. Så förstår helt ärligt inte problemet. "Missförståndet" gällde väl att Monica här ovan tog en produktrecension för reklam, men jag förstår inte varför eftersom det vimlar av tips på olika varumärken här på jogg som inte är reklam. Detta är bara ännu ett av dem.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.