PIGGELINA.SE

Runacademy! Och en rabattkod…

I december chockade ensamlöparen sig själv och hängde med Runacademy på ett provpass i Lund. Och det visade sig vara riktigt kul!

runacademy

Så kul att det satte griller i huvudet på mig…

Eftersom jag aldrig lyckas få till någon kvalitet på egen hand utan mest springer omkring och har det trevligt tänkte jag att det kunde vara bra med lite grupptryck. Och att någon annan säger till mig vad jag ska göra. Därför chockade jag  mig själv för andra gången på bara några månader och anmälde mig till Runacademys löpargrupp i Lund. Med start i mars.

Det var ett snabbt klick och nu sitter jag och förkovrar mig i vad som väntar

Vi snackar intervaller, tröskelintervaller, formkoller och backar. Så långt ifrån fikalöpning i bekvämlighetszonen man kan komma. Och jag är rädd. Men förväntansfull!  Tänk om jag äntligen kan få lite fart under galoscherna och kanske träffa lite trevligt folk samtidigt. Ensamlöpning i all ära men jag är ju inte alltid jättespexig att umgås med!  Och det där extrainsatta MYSPASSET i maj, låter ju helt i min smak.

Om du vill hänga med, och kanske hålla mig i handen när det vankas intervaller, har jag fått en rabattkod att dela ut! Ange 240250 under ”friskvård och annan rabatt” när du anmäler dig så sparar du 50 kronor. Som kan vi gå och fika upp efter en rysligt snabb intervall….

(Koden gäller naturligtvis inte bara i Lund. Så även du som vill springa någon annanstans, utan möjlighet att hålla mig i handen, kan vara med!)

Inlägget Runacademy! Och en rabattkod… dök först upp på Piggelina.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.