PIGGELINA.SE

16 weeks of hell

Jag erkänner, jag vet knappt vad det är. Jag har inte orkat läsa på, bara sett bilderna på alla avmagrade kändisar. Men namnet säger ju en del. Tokbanta och träna ihjäl dig typ. Samtidigt. Och så låter det lite hard core, ett 16 veckors helvete. För den hårde. Som pallar.

Kändisar gör det. Och den där tjejen jag känner i periferin. Hon som börjar sitt nya liv varannan måndag. Hon som aldrig hittar balansen. Alltid trillar dit och börjar om. Men nu. 16 veckors helvete löser säkert biffen. Personligen är jag inte hård nog.

Fattar inte varför man ens väljer helvetet frivilligt, när Sverige i vårskrud är en mycket trevligare plats. 16 veckor av den mat jag mår bäst av, till stor del hälsosamt men med ett sunt inslag av choklad, chips, och croissanter. Där jag tränar för att jag vill och för att det skapar glädje och välmående i min kropp. För att det ger mig rosiga kinder och en pirrande känsla i kroppen. En underbar trötthet och känsla av liv. En känsla av styrka, uthållighet och friskhet. Men det kräver mat. Annars blir jag trött, seg och sur. Och då har liksom allt tappat sin poäng. Även om jag får synliga ådror på biceps!

16 weeks of hell lockar mig inte. Faktiskt inte alls.

Inlägget 16 weeks of hell dök först upp på Piggelina.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.