RunTobyRun!

Äntligen på plus!

Kolla! Så här fin utsikt har man från fågeltornet i Silvåkra, som är växlingspunkt mellan två av Skåneledens etapper (etapp 12 och 13 på Nord till Syd-leden).

Tornet blev också vändpunkten för gårdagens löpning mellan Torna Hällestad och Silvåkra – 10.4 kilometer tur och retur längs en gammal banvall från 1910. Här gick det att åka tåg ända till Bjärsjölagård, vad det nu skulle vara bra för. Kanske var det betor och annat som transporterades men med tågets hjälp lär också Torna Hällestad blivit ett populärt utflyktsmål för Malmöbor. Kanske var det den spännande trollskogen som lockade med sina små, knotiga träd. Eller var det något helt annat!

För min del innebar gårdagens löpning inte bara att jag bockade av ytterligare en liten pusselbit av Skåneleden – nej, den innebar oxå att jag för första gången sedan 8 januari ligger på plus i träningsdagboken jämfört med mitt träningsmål och det känns förstås gött efter den trista inledningen på året (rehab, rehab, rehab). Som mest låg jag 94 kilometer back jämfört med målet. Men nu är jag alltså ikapp!

De närmaste veckorna kommer jag att fortsätta med min mix bestående av löpning, run-walk-run och gå i "svett-tempo" – känns som en bra blandning för att inte överanstränga någon väsentlig kroppsdel samtidigt som jag får ihop många kilometer.

RunTobyRun!

Läs mer på www.runtobyrun.se!

2 kommentarer till inlägget

2009 • Klippan
#1
22 juli 2020 - 13:08
Grattis!
Tack för intressant läsning av välskrivna texter om Ditt löpande.

mvh
Andre'
Thobias Ligneman
1967 • Västra Ingelstad
#2
22 juli 2020 - 13:11
Du är rekordsnabb, Forrest. Du måste klickat på inlägget i precis samma stund som jag lade ut det!

Önskar dig en fortsatt skön sommar!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.